MVO Award 3 juni 2019

Save the date: MVO Award

Rijk van Nijmegen Uitdaging organiseert ook dit jaar weer de uitreiking van de MVO Award. Zoals al vele voorgaande jaren is de Rabobank Rijk van Nijmegen hoofdsponsor van dit evenement. Dit jaar faciliteert het WerkBedrijf Rijk van Nijmegen de MVO Award.

Voordragen kandidaten MVO Award tot 20 maart a.s.

Rijk  van Nijmegen nodigt u uit om kandidaten te nomineren voor deze uitreiking. Gegadigden zijn aantoonbaar maatschappelijk verantwoord en zichtbaar betrokken ondernemers in onze regio. Zij dragen zo bij aan een positief leefklimaat in het Rijk van Nijmegen. Alle aanmeldingen worden nauwkeurig beoordeeld op de drie hoofdaspecten: People, Planet en Profit. Kanshebbers voor de MVO award zijn ondernemers die zijn gevestigd in Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen of Wijchen.

Er is een aantal criteria voor nominering:
1) Stichtingen, verenigingen en social enterprises kunnen niet genomineerd worden voor de Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen award.
2) De onderneming die u voordraagt bestaat minimaal 3 jaar en heeft meer dan 2 fte in vaste dienst.

Nieuwsgierig naar wie dit jaar de MVO Award wint? Kom naar de uitreiking op maandag 3 juni 2019. De tijd, de locatie en het programma worden later bekend gemaakt.

Hoe kunt u een kandidaat voordragen?

U kunt een kandidaat eenvoudig voordragen door te klikken op: >>> KANDIDAAT VOORDRAGEN

Wilt u een start-up in het zonnetje zetten? 

Kent u een bedrijf dat recent gestart is en MVO hoog in het vaandel draagt en in de praktijk brengt? Ook dat hoort Rijk van Nijmegen graag van u via bovenstaande button. Mooie, nieuwe en stimulerende initiatieven zet Rijk van Nijmegen graag extra in het zonnetje tijdens de MVO Award-uitreiking op 3 juni 2019.

Rijk van Nijmegen ziet u graag 3 juni en/of hoort van u welk bedrijf/start-up u wilt voordragen!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Met vriendelijke groet,

Rijk van Nijmegen Uitdaging

Ivonne Tusveld
Manager Rijk van Nijmegen Uitdaging
T: 06 – 34 00 04 31
E: ivonne.tusveld@rijkvannijmegenuitdaging.nl.