Investeren in de toekomst: bied jij al stageplekken aan?

ROC Nijmegen is op zoek naar bedrijven die leuke stageplekken hebben voor hun studenten. Ze zijn nu nog student, maar misschien straks wel jouw toekomstige medewerker. Investeer jij mee in de toekomst?

ROC Nijmegen leidt samen met de bedrijven in en rond Nijmegen haar studenten, jongeren én volwassenen op.  Leren en werken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. ROC Nijmegen heeft ruim 150 opleidingen in het beroepsonderwijs, educatie en volwassenenonderwijs. Van bakker tot software developer, van verpleegkundige tot manager retail en van facilitair leidinggevende tot beveiliger.

Voor alle studenten is het belangrijk om veel praktijkervaring op te doen. Hoe? Door stage te lopen bij bedrijven in de regio Nijmegen. Bij grote bedrijven, het mkb, of alles wat daartussen past. Alle stageplekken zijn welkom!

Hier lopen ROC studenten stage

Veel bedrijven hebben ROC studenten al de mogelijkheid gegeven om stage te lopen. Denk maar aan (sport)scholen, kantoren en schoonheidssalons. Hier hebben studenten van de opleidingen Sport en Beweging, Onderwijsassistent, Financiële Beroepen en Schoonheidsspecialiste mooie praktijkervaring opgedaan. Sommige van de studenten zijn zelfs naar het buitenland gegaan! Lees hier meer over hoe de studenten van de opleiding Mediavormgever uitblonken bij een gameontwikkelaar, eventmanagementbureau en marketingbureau in Abu Dhabi. Sluit jij je binnenkort ook aan als stagebedrijf?

Wil je een stageplek aanbieden?

Meld je dan aan via aanmelden als leerbedrijf (roc-nijmegen.nl).

De enige voorwaarde is dat je organisatie een erkend leerbedrijf is door de SBB. Wil je hierover meer weten? Bekijk dan deze pagina.

Neem gerust contact op

Heb je vragen? Bel naar het klantcontactcentrum: 024-890 4500. Medewerkers van het ROC zorgen ervoor dat jouw vraag op de juiste plek terechtkomt.

Heb je je aangemeld als erkend leerbedrijf, maar loop je ergens tegenaan? Neem dan contact op met de stagecoördinator van de opleiding. De coördinator bekijkt samen met jou of je in overleg met de SBB toch een erkend stagebedrijf kunt worden.