StartUp Nijmegen voor alle ondernemers

Wist je dat StartUp Nijmegen regelmatig bijeenkomsten en workshops organiseert die niet alleen interessant zijn (of open staan) voor starters maar voor alle ondernemers? Doe er je voordeel mee en bekijk hieronder het overzicht van de aankomende workshops.

Aankomende workshops

Fuckup Night
Laat je meeslepen door de grootste misstappers van Hubert Bruls en Han van Krieken tijdens de Fuckup Night.
Wanneer: 5 april 19:00 tot 23:00 uur
Aanmelden

Hoe kijkt een investeerder naar mij? En welke verkoopstrategie past bij mij?
Wanneer: 6 april 17:00 tot 18:30 uur
Meer informatie

Doorbreken met je bedrijf in het buitenland
Deze workshop is ideaal voor iedereen die erover denkt om te gaan starten met de verkoop van producten of diensten in het buitenland. Of al klanten buiten Nederland heeft.
Wanneer: 13 april 17:00 uur tot 19:00 uur
Meer informatie

Groeien & bloeien
Wanneer neem je nu een extra werknemer aan? Waar haal je extra financiering om te kunnen groeien? En, hoe bewaak je je eigen bedrijfscultuur wanneer er steeds meer personeel bij komt?
Wanneer: 19 april 17:00 tot 18:45 uur
Meer informatie

Zakelijk bloggen & SEO
Vindbaar zijn op Google, dat doe je toch met zoekwoorden? Maar hoe werkt dat precies? En hoe schrijf je nou die perfecte tekst waarmee je jouw bedrijf op de kaart zet?
Wanneer: 21 april 17:00 tot 19:00 uur
Meer informatie

Ondernemersagenda StartUp Nijmegen

Ben je benieuwd naar de ondernemersagenda? Of wil je meer informatie over de workshops? Ga dan naar www.startupnijmegen.nl/agenda.

Workshop geven?

Heb jij zelf veel kennis in huis die je graag wilt overdragen? Neem dan contact op met elian@startupnijmegen.nl, ook voor vragen over workshops.