Stem nu op je nieuwe collega-binnenstadondernemer

De 3 finalisten van Win je Winkel zijn bekend. Re-tale, Soepbar Nijmegen en Interiorfinds maken kans op een jaar lang een eigen winkelpand, inclusief € 15.000 om te investeren in de winkel. Wie wordt jouw nieuwe collega in de binnenstad?

Stem op jouw favoriete idee

Modemerk Re-tale, Soepbar Nijmegen en vintage interieur- & accessoiresshop Interiorfinds gaan de aankomende week de strijd met elkaar aan. In een promotievideo (zie hieronder) pitchen ze het idee voor de winkel, waarbij je de kans krijgt om online op jouw favoriete idee te stemmen.

De stemmen tellen voor 25% mee bij het bepalen van de uiteindelijke winnaar. Stemmen is mogelijk tussen 28 februari en 4 maart via www.nijmegen.nl/winjewinkel.

 

Prijsuitreiking tijdens Binnenstad Connects

Tijdens het evenement Binnenstad Connects, dat op 8 Maart bij brouwerij de Hemel plaatsvindt, zal de uiteindelijke winnaar van Win je Winkel bekend worden gemaakt. Daarnaast presenteert Bram Verhoef van de Gemeente Nijmegen interessante statistieken over de binnenstad na 2 jaar corona en gaan we dieper in op alle acties in het kader van het Actieplan Hartje Nijmegen. Ontmoet je collega-binnenstadondernemers en kom ook!