Stevensloop op 19 en 20 maart in de binnenstad

In het weekend van 19 maart vindt de 6e editie van de Stevensloop en de 2e editie van de Stevens Stadscross plaats. Met de startlocatie in het Kronenburgerpark en de finishlocatie op de Grote Markt is de stichting Zevenheuvelenloop blij eindelijk weer een mooi hardloopfeest te kunnen organiseren!

Extra drukte in de binnenstad

Op zaterdagavond 19 maart om 21.00 uur wordt de stadscross door het centrum van Nijmegen georganiseerd. Op zondag 20 maart om 12.00 uur start de Stevensloop met diverse afstanden. Tussen 11.30 en 16.30 uur zijn de straten: In de Betouwstraat, van Welderenstraat en Hertogstraat afgesloten voor autoverkeer, en is de binnenstad niet bereikbaar voor bevoorrading. Winkels en horeca blijven te allen tijde bereikbaar per voet en/of fiets. De organisatie verwacht veel extra drukte in de binnenstad door toestroom van lopers en kijkers. Let hier als ondernemer op.

Meer informatie

Op alfalavalstevensloop.nl/parcoursen vind je de parcoursen en op alfalavalstevensloop.nl/bewonersinformatie vind je alle informatie over de bereikbaarheid tijdens de loop.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met niels.kersten@zevenheuvelenloop.nl.