Themabijeenkomst veiligheid voor de horeca in Nijmegen

Themabijeenkomst veiligheid voor de horeca in Nijmegen

Voor je het weet wordt er drugs gebruikt in jouw zaak, of wordt je slachtoffer van cyber criminelen. Veilig Uitgaan Nijmegen organiseert in samenwerking met PVO Oost Nederland een interessante avond voor jullie.

Een interessante avond met een informatief karakter

Een intrigerende live hack demonstratie die de schijnwerpers zal richten op de angstaanjagende wereld van cybersecurity. Deze eye-opening sessie zal niet alleen de gevaren benadrukken waarmee moderne organisaties worden geconfronteerd, maar ook laten zien hoe eenvoudig het is om door middel van een schadelijk bestand volledige controle te krijgen over een computer binnen een organisatie. Deze onthullende sessie is bedoeld om de bewustwording te vergroten over de ernstige bedreigingen waarmee organisaties wereldwijd worden geconfronteerd.

Regels en wetten rondom drugsgebruik

Het is cruciaal voor horeca-eigenaren en werknemers om op de hoogte te zijn van de wetten en voorschriften met betrekking tot drugsgebruik in hun eigen zaak anders lopen ze het risico op boetes, sluiting van de zaak of zelfs juridische vervolging. De politie gaat tijdens deze lezing in op specifieke informatie over de huidige wetten en regels met betrekking tot drugsgebruik in de horeca in Nijmegen.

AANMELDEN

Programma:

19.30 – Inloop

20.00 – Gemeente & Politie

20.45 – RedTeam

21.30 – Einde programma

Locatie en tijd:

Wanneer: dinsdag 9 april 2024
Tijd: Inloop vanaf 19:30
Waar: De Faberzaal (boven café Faber), van Broeckhuysenstraat 12-14, 6511 PH Nijmegen