Uitnodiging: Partnerschap in Ondernemen – lunchbijeenkomst

Hoe zorgt u dat uw medewerkers zich verbonden voelen met uw organisatie?

Zijn je medewerkers trots op je organisatie en op het werk dat zij doen? Hoe zorg je ervoor dat medewerkers zich voor langere tijd aan je organisatie verbinden? Zorgt meer betrokkenheid voor minder verloop en een succesvollere organisatie? Al dit soort vragen worden beantwoord tijdens de lunchbijeenkomst (11.30 tot 14.00 uur) van Partnerschap in Ondernemen op 9 mei 2019. 

>>> Reserveer je plaats!

Sprekers

Jacco Vonhof (Voorzitter MKB-Nederland) is sinds 3 september 2018 de voorzitter van ondernemersorganisatie MKB-Nederland. ‘Een ondernemer in hart en nieren’, zo werd hij getypeerd bij zijn benoeming. Gedreven, maatschappelijk betrokken, een verbinder en bovendien in staat ondernemers aan te spreken en waar nodig in beweging te krijgen. Hij is geen bestuurder, hij is ondernemer. Zo praat en zo handelt hij.

Wessel van Soest (Trainer in Trots, Vertrouwen en Verbinding) is een verteller, verbeelder en verbinder: “Ik ben ervan overtuigd dat organisaties slechts kunnen excelleren als medewerkers zich kunnen en willen opstellen als trotse ambassadeurs in krachtige teams. Ik vertel u graag over mijn ervaringen op dit gebied.”

>>> Bekijk het programma

Programma

– 11.30 uur: inloop
– 12.00 uur: Jacco Vonhof
– 12.15 uur: Wessel van Soest
– 13.00 uur: lunch & netwerken

Datum: Zondag 9 mei
Tijd: 11.30 tot 14.00 uur
Locatie: Fletcher Hotel Restaurant Erica, Molenbosweg 17, Berg en Dal
Reserveren: via https://www.wspnijmegen.nl/partnerschap-in-ondernemen/