Vergunningsaanvraag Vierdaagsefeesten en gratis AED cursussen

Vergunningsaanvraag Vierdaagsefeesten en gratis AED cursussen

Nieuwe bedrijven die vragen hebben over een vergunningaanvraag voor de Vierdaagsefeestenweek kunnen een mail sturen naar vergunningen@vierdaagsefeesten.nl.
Ondernemers die willen bijdragen aan de veiligheid van onze binnenstad kunnen zich aanmelden voor één van de gratis AED Cursussen op 17 of 22 april 2024 – reserveer snel je plekje!

Vergunningsaanvraag

Stichting Vierdaagsefeesten is weer volop bezig met de organisatie van de Vierdaagsefeesten editie 2024. Alle ondernemers die vorig jaar een vergunning hadden zijn via de mail geïnformeerd om via het inschrijfsysteem de nieuwe aanvraag in te dienen (dit kon tot 13 maart 2024).

Voor nieuwe bedrijven is het soms moeilijk om de weg naar de vergunningaanvraag te vinden. Huis voor de Binnenstad ondersteunt Stichting Vierdaagsefeesten met het bereiken van deze ondernemers in de binnenstad van Nijmegen. Nieuwe ondernemers die vragen hebben over het aanvragen van een (terras)vergunning kunnen mailen naar: vergunningen@vierdaagsefeesten.nl

AED cursussen

Huis voor de Binnenstad spant zich samen met Hartslag Nijmegen en het Bewonersplatform in om een dekkend AED netwerk in de binnenstad te krijgen. Door dit netwerk wordt de overlevingskans van personen met een acute hartstilstand sterk verhoogd. Om te zorgen dat er zo snel mogelijk eerste hulp geboden wordt, waarbij deze AED’s worden ingezet, willen wij jullie een gratis AED cursus aanbieden!

Aanmelden AED cursussen

Per cursus avond is er ruimte voor 8 ondernemers. De cursusdata zijn woensdag 17 april en maandag 22 april om 19.00 – 21.30 uur.

Locatie is het zaaltje boven café Faber.

We hopen zo een nog veiligere binnenstad te creëren!

Aanmelden kan hier voor 17 april en hier voor 22 april.