Video Valentijnsdag: meld je aan!

De liefde komt weer naar Nijmegen op vrijdag 14 februari, want dan is het Valentijnsdag! En wat is nu leuker om het voor de bezoeker nog aantrekkelijker te maken om naar Nijmegen te komen? Voor een hapje eten, leuke band, kortingen in winkels of een drankje in de binnenstad?

De redactie van IntoNijmegen is benieuwd wat jij extra biedt op Valentijnsdag voor de bezoekers van Nijmegen! Zij gaan hier een video over maken om de bezoekers te inspireren om naar Nijmegen te komen. Een mooie kans om jouw winkel, café of restaurant onder de aandacht te brengen!

Video: Valentijnsdag in Nijmegen

Op maandag 3 februari van 13.00 tot 16.00 uur gaat de redactie de stad in om te filmen. Lijkt het jou (of een van je werknemers) leuk om iets te vertellen of te laten zien over jouw acties? Stuur dan een mail naar info@intonijmegen.com met daarin vermeld: bedrijf, contactpersoon en de actie.

Doe mee en stuur IntoNijmegen een mail

Geef vóór 2 februari een leuke activiteit of actie door aan IntoNijmegen en misschien komt de redactie langs op maandag 3 februari. Alles mag, als het maar met Valentijnsdag te maken heeft.

>> Meld je aan en vermeld: bedrijf, contactpersoon en de actie.

De video wordt in soortgelijke sfeer gefilmd als ‘Winter in Nijmegen’. Bekijk hier de video:

Note: bij veel aanmeldingen wordt een selectie gemaakt.