Volledige lockdown, hier onze tips

De maatregelen ter bestrijding van het Cornavirus hadden al een enorme impact voor heel veel ondernemers. Met de volledige lockdown is de situatie nog weer moeilijker geworden. En ook al is er licht aan het einde van de tunnel ergens in 2021, voor nu is het een bittere pil! Onze tips voor nu:

Ben je nog open?
Ben je nog wél open, omdat voor jouw bedrijf een uitzondering geldt? Laat het ons weten. Wij zullen dat onder de aandacht brengen op onze pagina deze winkels zijn nog wel open.

Heb je een afhaalmogelijkheid?
Ben je nog wel open voor take-out? Controleer dan of je al op onze pagina met afhaalrestaurants staat. Laat ons weten als de lijst niet klopt, dan passen we dat aan!

Verkoop je nog wel online?
Heb je als binnenstadondernemer een webshop, contoleer dan of je op onze lijst met lokale webshops staat. De komende tijd zullen we lokaal online kopen extra onder de aandacht brengen!

Wil je hulp bij thuisbezorging?
Wil je thuisbezorgen? Neem dan contact op met Velocity (nu voordelig bezorgen) of de Binnenstadservice. Zij ondersteunen je op allerlei manieren (duurzaam en milieuvriendelijk) in je logistiek.

Afhaalpunt

Wij onderzoeken de mogelijkheid om een gezamenlijk afhaalpunt te organiseren in de binnenstad. Hier kun je bestellingen vanuit de winkel afleveren en kunnen klanten makkelijk de pakketjes ophalen. Je hoort hier zo snel mogelijk meer over.

Heb je een aanvullend idee of wens? Laat het ons weten en mail naar m.mulder@huisvoordebinnenstad.nl.