Welke innoverende onderneming ken jij die een gratis plek verdient op de Testmarkt?

Op 21 mei 2023 organiseert StartUp in samenwerking met de gemeente Nijmegen de derde editie van de Testmarkt op de Grote Markt in Nijmegen. De Testmarkt biedt (startende) ondernemers uit Het Rijk van Nijmegen met een innoverend, circulaire of duurzaam bedrijfsconcept de kans om hun producten of diensten verder te onderzoeken en te valideren onder een breed publiek. Met als doel: de deelnemers nieuwe inzichten te bieden waarmee ze de impact van hun bedrijf nog verder kunnen vergroten!

Om ook dit jaar de Testmarkt weer tot een succes te maken, is StartUp op zoek naar (startende) ondernemers die met hun business een steentje bijdragen op het gebied van innovatie en/of duurzaamheid en willen deelnemen aan de Testmarkt. Naast een ruim publiek biedt StartUp de deelnemers: een gratis marktkraam, promotie van hun deelname via StartUp Socials en bovendien een unieke test voor jouw product of dienst. De inrichting van de kraam is volledig vrij: hoe opvallender, hoe beter.

Ben jij bezig met een innovatief product of ontwikkeling en wil je die toetsen aan een groter publiek dan alleen jou klanten en bezoekers? Denk dan eens aan de testmarkt! Neem contact op via ruben@startupnijmegen.nl en bespreek de mogelijkheden.