Win je eigen winkel in de binnenstad

Altijd al eens een nieuwe winkel of horecazaak willen starten? Dit is je kans. De gemeente Nijmegen is op zoek naar nieuwe ideeën om de binnenstad van Nijmegen (nog) bruisender te maken. Stuur jouw idee in vóór 1 februari en maak kans op een eigen winkel in het centrum!

Hoe werkt ‘Win je Winkel’?

Om kans te maken kun je een vernieuwend idee voor een fysieke winkel insturen. Het is de bedoeling dat het idee een aanvulling is op het huidige winkelaanbod in de binnenstad. De winnaar gaat samen met de gemeente Nijmegen op zoek naar een geschikt pand passend bij het concept. Daarnaast ontvangt het winnende idee de eerste 6 maanden gratis huur en €15.000 om te investeren in de winkel. De winnaar neemt in de 6 daaropvolgende maanden het huurbedrag stapsgewijs over van de gemeente Nijmegen.

Meedoen?

Aanmelden kan tot tot 1 februari 2022 via www.nijmegen.nl/winjewinkel en dienen daarbij een beknopt ondernemersplan in. Uit alle aanmeldingen worden drie finalisten gekozen, waarbij het publiek de kans krijgt om te stemmen op hun favoriete idee. Uiteindelijk beslist een gespecialiseerde jury wie de winnaar wordt.

AANMELDEN

Meer informatie

Benieuwd hoe het proces eruit ziet? Of wat de voorwaarden zijn? Kijk dan op www.nijmegen.nl/winjewinkel.