Archieven: Bedrijven

Bedrijf

Ik ben Maudy Vossen, eigenaresse van Huidinstituut Maudy Vossen, gevestigd in Nijmegen. Ben een gediplomeerde, vakkundige  en ervaren schoonheidsspecialiste, ik zit nu bijna 20 jaar in het vak en ben gespecialiseerd in huidverjonging en huidverbetering.


Meer dan 15 jaar heb ik in Nijmegen een succesvol Huidinstituut gerund. In 2016 en 2019 heb ik meegedaan aan de Beauty-award verkiezing (de meest prestigieuze vakprijs) en wist tot 2 keer toe een finaleplaats te behalen door bij de laatste 3 beste schoonheidsspecialiste te eindigen.


Sinds 2020 heb ik de keuze gemaakt om weer aan huis te gaan werken. Kleinschalig, kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij mij centraal.


U bent van harte welkom!


Lieve groet Maudy Vossen 0653550803

Wil je komen kijken? Leuk! Plan direct een afspraak via onze online agenda. Heb je vraag? Neem contact op via WhatsApp of bel 024-67 58 142 

Kies je favoriete maaltijd, plaats je bestelling, selecteer een betaalmethode en wij doen de rest! Bestellen voor vandaag kan van 10:00 tot 19:00. Onze verse en gezonde maaltijden zijn zo gemaakt zodat jij ze alleen nog maar in de oven hoeft te schuiven. Vaak serveren we een salade, sausje of broodje bij. Vandaag gekookt, vandaag in huis. Geen uitgebreid menu, maar daardoor wel onze volledige focus op een gezonde en gevarieerde maaltijd. Kwaliteit boven kwantiteit!  Onze bezorgers fietsen elke dag door de straten van Nijmegen. Ook kan je de maaltijd afhalen in de winkel aan de Van Welderenstraat!

Aan mooie kinderkleding heb je vaak waardevolle herinneringen, terwijl je kind er al uit is gegroeid nadat jij twee keer met je ogen hebt geknipperd. Zo zonde! Deze kleren verdienen het om veel langer mee te gaan, om ook gekoesterd te worden door een ander. Bij Studio Zoef start jouw kinderkleding een nieuw leven. Hiermee maak je iemand anders blij en je krijgt zelf ook nog eens 40% van de verkoopprijs. 

Voor wie betaalbare, kwalitatief goede tweedehands kinderkleding zoekt óf deze over heeft: wees welkom in onze mooie winkel in Nijmegen. Ook voor cadeaus, speelgoed en accessoires kun je bij ons terecht.

De koffie en thee staan altijd voor je klaar en terwijl jij rustig rondneust, hangt het kroost niet aan je been maar in de speelhoek. Neem ze dus gerust mee, gezellig juist. Tot snel!

Iedereen verdient het om plezier te halen uit het dragen van hun natuurlijke kroon in de gezondste conditie! Ik bied verschillende knip, treatment en consult diensten aan.

voor de email