Archieven: Bedrijven

Bedrijf

Electro World Grootaarts is de electronicawinkel van Nijmegen en omgeving. Ons familiebedrijf is sinds 1931 toonaangevend op het gebied van consumentenelectronica zoals TV, audio, tablets, wassen/drogen, koelen/vriezen, keukeninbouwapparatuur en klein huishoudelijke apparatuur zoals stofzuigers en scheerapparaten. Vanzelfsprekend kunt u ook voor accessoires voor deze producten bij ons terecht.

In deze moderne electronica winkel wordt u op heldere en eenvoudige wijze uitleg gegeven over de nieuwste producten en worden de technische mogelijkheden vertaald naar voordelen voor u.

Gekozen apparatuur kan vakkundig bij u thuis worden gebracht en volledig worden geïnstalleerd in Nijmegen en omgeving. Tevens is er uitgebreide nazorg mogelijk. U kunt altijd bellen met vragen. Wij beschikken over een eigen technische dienst.

De nieuwste specialisatie zijn thuisnetwerken. Wij kunnen alles vertellen over Routers, WiFi, NAS, Smart TV’s, bluetooth en alle producten die in het netwerk samenwerken.Merken uit ons assortiment: Miele, Liebherr, Bosch, Siemens, AEG, Zanussi, Pelgrim, Atag, Samsung, Philips, Panasonic, Sony, en LG.

Ben je op zoek naar een romantische overnachting? Of breng je een bezoek aan het Radboud Universiteit, Sint Maartenskliniek, CWZ (Canisius Wilhelmina Ziekenhuis), NXP, Philips, Hogeschool HAN of Radboud ziekenhuis en je zoekt een overnachting?


Of wil je gewoon gaan stappen in het centrum met een groep vrienden en niet overnachten in een boutique hotel, maar in een eigen tijdelijk huis?


Kies er dan voor om een overnachting te boeken op loopafstand van het centrum. Geheel voorzien van een eigen ingang, woonkamer, keuken, badkamer en toilet! Boek dan gerust een overnachting bij B&B de Smedery en ervaar wat vrijheid is wanneer je alles voor jezelf hebt. Bovendien kun je bij ons gratis parkeren tijdens jouw verblijf.


Ook de mooiste plekjes van Nijmegen en omstreken ontdekken?


Reserveren

Zwem in warm water uit eigen bron van minimaal 33°C tot 37°C. Lekker eten en drinken is onlosmakelijk verbonden aan een dagje, avondje of nachtje Sanadome. In onze restaurants is er een ruime keuze. Bijvoorbeeld een pittige groente curry, een robuuste Black Angus Burger of gewoon een lekkere Mediterraanse borrelplank. Boek eenvoudig online jouw favoriete relaxmoment, want reserveren is verplicht.

Door middel van ervaringsdeskundige begeleiding met doelen op maat, leren ze werkvaardigheden (zoals bv. op tijd aanwezig zijn en samenwerken) en ontdekken ze hun talenten, waardoor ze uiteindelijk een passende plek op de arbeidsmarkt kunnen innemen en daardoor een andere plaats in de maatschappij.


Daarnaast zijn wij ook een ecologisch natuurbewuste bakkerij: afval wordt gescheiden, we doen aan restverwerking en gebruiken voor onze veganistisch en reguliere gebak grondstoffen die zo biologisch en duurzaam mogelijk zijn. Het is ons streven om deze bewuste houding ook over te brengen op de jongeren, zodat zij deze op hun beurt kunnen uitdragen naar hun eigen omgeving. 

In het Sanskriet staat ‘Kula’ voor ‘community’. Een warme en toegankelijke plek met vriendelijke mensen, waar ruimte is om jezelf te zijn. Dik, dun, oud, jong, fit, stijf, sportief of lui: voor iedereen is er plek.


Geen fanatisme, geen onmogelijke houdingen, maar lessen die je dichter bij jezelf brengen. De lessen worden gegeven door ervaren en enthousiaste docenten, die elk met hun eigen specialisme er op gericht zijn om je een bijzondere yoga ervaring te geven. We bieden actieve, rustige rebalance en dynamische hatha yoga aan. 

De ‘Kula sfeer’ is open, gezellig en humorvol, maar ook met aandacht voor stilte, bewustzijn en de verbinding met jezelf en de mensen om je heen. Kijk naar ons aanbod of informeer naar de mogelijkheden! www.yogakula.nl

MÖGE TEE is dedicated to creating a unique and innovative new-style tea beverage with the most natural and fresh taste, inspired by thousands of years of Chinese traditional tea culture.

Ik vertrok vanuit de toen levende doctrine; de schilderkunst is dood. Nog steeds is het niet gemakkelijk hier een authentieke en originele weg te bewandelen; het zal niet anders dan in kleine stapjes en met kleine ontdekkingen kunnen geschieden.

Naast haarbehandelingen en huidverzorging geven we ook kledingadvies aan de hand van kleur- en stijlanalyses. Tevens geven we trainingen en workshops die betrekking hebben op persoonlijke en uiterlijke presentatie. Hierbij draait het met name om communicatie – de manier waarop wij verbaal en non-verbaal, bewust en onbewust met onze omgeving communiceren.

Fresh Factory is winnaar van de Thuisbezorgd-Awards

1e prijs in de categorieën: Beste Restaurant van Nijmegen & Beste Healthy Restaurant van Nederland.

Het gaat bij ons niet alleen om het ambacht, maar ook om de uitstraling en beleving van onze shop. Daarnaast zijn vrijwel alle producten die we gebruiken voor onze behandelingen voor iedereen verkrijgbaar. Een mooie ervaring die je niet snel vergeet. En natuurlijk met een drankje en onze gezelligheid wordt het lastig om niet te blijven plakken.