Bamboo Gym

Wij zijn een personal training gym waar we klanten helpen die wat meer hulp nodig hebben. Door onze brede kennis op het gebied van voeding, slaap, stress, immuunsysteem, ademhaling, gedrag en training kunnen we klanten helpen die willen afvallen maar ook een aantal blessures hebben en/of niet lekker in hun vel zitten (burn-out). 

Naast de personal trainingen en Duo trainingen, helpen we ook mama’s die net bevallen zijn met ons mommy-fit traject dit doen we in samenwerking met De Fysio boutique. We trainen max 4 vrouwen zodat we maximaal resultaat kunnen halen. De meeste mama’s willen weer pijnvrij bewegen of juist weer hun sport oppakken en in de reguliere gym’s is daar te weinig kennis om hun daarin te begeleiden. 

Toen naast ons een pand vrij kwam hebben we de stoute schoenen aangetrokken en hebben een 2de gym geopend speciaal voor al onze ex sporters en voor sporters die niet zoveel begeleiding nodig hebben maar wel graag de personal training standaard willen ervaren in een groepsles setting. Ondertussen hebben 30+ lessen per week, zijn we 7 dagen per week open en bieden we voor zowel beginners als gevorderde sporters 6 verschillende lessen aan. 

Benieuwd naar ons concept probeer ons 30 dagen uit voor 99 euro en ervaar de volledige bamboo ervaring.