Café de Muis

Het muisje was zo klein dat ze twee vierkante meter te kort kwam voor een officiële drankvergunning. De deuren moesten helaas sluiten. In 2006 kreeg het verhaal nog een staartje op de Tweede Walstraat 165. Hier is het concept van een bruin café met een goede prijs kwaliteit verhouding verder uitgevoerd. Inmiddels zijn we één van de weinige bruine eetcafés die nog bestaan in Nijmegen. Uiteraard is de Muis steeds in ontwikkeling.


Stond er ooit enkel vlees op het menu, inmiddels hebben we ook een uitgebreid vegetarisch assortiment waar we trots op zijn!

En neem ook even de tijd voor onze uitgebreide dessertkaart. Dit alles wordt klaargemaakt in onze prachtige open keuken die toch zeker de moeite waard is om even te bekijken!  Tevens schenken we de hele week mooie speciaalbieren (wisselend). Ook leent de Muis zich voor een feestje zonder extra kosten. Een prachtige locatie voor een feestelijke avond.


Bij café de Muis zijn we helemaal gek van muziek. Het kan dus niet anders dan dat er een prachtig podium met P.A. aanwezig is. Hier komen bands spelen die wij leuk vinden. Van singersongwriters tot een swingende achtkoppige ska band en alles daar tussen in heeft al op dit podium gestaan. We zijn lange tijd thuisbasis geweest voor de Songdogs van de Singer Song Writer Academy van Nijmegen en natuurlijk doen we ieder jaar mee met de Popronde. Wil jij (met je band) hier ook een keer komen spelen? Stuur dan een email met jullie site- en/of youtube gegevens naar cafedemuis@hotmail.com