Coco & Sebas Nijmegen

Coco & Sebas produceert vanuit een moderne productielocatie in Oirschot de meest verfijnde chocolade cadeautjes

 

Bonbons die smaken als puur geluk. Repen verpakt als verleiding die je niet kunt weerstaan, cadeau’s die sprankelen. Oog en tongstrelend. Coco & Sebas belooft je de smaak van je leven. In 2017 begonnen met het idee om met een team van top-patissiers prachtige cadeautjes te creëren. De meest luxe en verfijnde chocolade producten op basis van topkwaliteit, duurzame cacao, onderscheidend en stijlvol verpakt. Binnen een jaar was de ruimte achter de winkel in Best veel te klein en zijn we verhuisd naar een moderne locatie in Oirschot van waaruit we onze Coco & Sebas creaties maken en leveren aan klanten in binnen en buitenland. In dit Chocolate Experience Centre werken we elke dag met veel liefde aan eerlijke, premium kwaliteitsproducten. Van de classics, coco’s en season classics tot unieke limited edition specials.

 

Sparkle up your day

Geluksgevoel is wat Coco & Sebas weet op te roepen. Elk stukje chocolade, met enorm veel zorg en liefde gemaakt en vervolgens met veel aandacht verpakt in de meest stijlvolle luxe verpakking is een cadeautje op zich. Een cadeau om jezelf te schenken of om dierbaren mee te verrassen. Chocolade zoals je nog nooit geproefd hebt: geluk, genot en blijheid én een sprankeling gegarandeerd!

Snelst groeiende premium chocolademerk van Nederland

Steeds meer mensen worden blij van ons Coco & Sebas merk en hierdoor maken wij een sterke groei door. We zijn met onze eigen 23 brandstores inmiddels te vinden in Den Bosch, Schiphol, Rotterdam, Den Haag Delft, Breda, Utrecht, Amsterdam, Maastricht, Amstelveen!