De Witwasserij

Wij lijken totaal niet op de wasserettes, bars en donutshops die je misschien al kent. Associeer je donuts niet met een wasserette? Wij namelijk ook niet. Maar ja, als je toch al met een vernieuwend concept bezig bent, dan kunnen die donuts er net zo goed ook bij. Vandaar dus, dat De Wit Wasserij ook het adres is in Nijmegen en omgeving voor een goeie donut. Dus niet zo’n kleffe hap, maar eentje die je bijna verantwoord mag noemen (het blijft wel een donut, hè).


Het leuke aan donuts is dat je er eindeloos mee kunt variëren. Natuurlijk liggen in onze vitrine de traditionele soorten, maar we durven ook te experimenteren. Zo kan het dus gebeuren dat je terwijl je op je was wacht, zit te genieten van een hemels biertje en een heerlijk hartige donut (wat een mooi beeld, nietwaar?). Wil je thuis verder genieten? Bestellen en meenemen kan ook!


Naast alle gekkigheid hierboven hebben we ook een serieuze kant! We draaien namelijk ons bedrijf met een sociale doelstelling. Bij ons bieden we jongeren met afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om met de juiste begeleiding en voldoende tijd uiteindelijk weer in te stromen op de arbeidsmarkt of richting een passende studie. Wil je meer weten over onze sociale missie? Stuur ons gerust een mail.


Deze new place in town wil wassen weer leuk maken door er iets aan toe te voegen. Niet dat er iets mis is met de standaard wasserettes, maar wij bieden meer. Hier is wastijd geen verloren tijd, maar een fijn moment voor jezelf. Kom ‘t zelf ervaren!


Oh, laat je trouwens niet foppen door de naam. We heten wel De Wit Wasserij, maar bij ons betaal je cashless. Dat je het weet. 😉