GAEV Junior Store

GAEV is onze naam, het klinkt niet alleen GAAF maar heeft daarnaast de Deense betekenis, STOER!

We vinden onszelf stoer, maar houden ook van bijzondere stoere artikelen, die net iets anders zijn dan de doorsnee artikelen die op de markt verkrijgbaar zijn.


 


GAEV junior store is niet zomaar een winkel, maar een complete beleving. Naast ons eigen label GAEV verkopen wij vele andere hippe en mooie kledingmerken voor baby’s en kinderen tot en met 10 jaar. Daarnaast zijn er diverse accessoires, verzorgingsproducten en speelgoed te koop.


 


 


Elke dinsdag middag van 14.00-17.00uur is er een kinderkapper van BLINK KAPPERS uit Nijmegen aanwezig in de winkel.

Ook bieden wij de mogelijkheid een kop koffie of thee te drinken terwijl de kindjes lekker spelen in de speelhoek. 

Wat wij zelf heel erg misten toen onze kindjes net geboren waren, was een mogelijkheid om ons kindje te voeden en te verschonen als we aan het winkelen waren. Hier spelen wij op in door een verschoningsplek te bieden en een fijne plek om rustig je kindje te kunnen voeden.

In de toekomst zullen wij meerdere leuke “evenementen” organiseren voor kinderen, denk bijvoorbeeld aan stylingfeestjes of een voorleesmiddag. Op deze manier is er bij GAEV junior store altijd leven in de brouwerij!


 


 


Beleving vinden we belangrijk en dit willen we uitstralen door GAEV te zijn en te doen, oftewel Gastvrij, Anders, Enthousiast en Vertrouwd.


 


 


Kom je snel een kijkje nemen? De koffie, thee en limonade staat klaar!