Guesthouse Vertoef

Guesthouse Vertoef


 


Je drinkt er biologische thee of koffie uit een composteerbare beker. De stroom waarmee je je laptop en telefoon oplaadt, wordt opgewekt met zonnepanelen. En het gefilterde water dat uit de tap komt, is opgepompt uit het Kronenburgerpark en natuurpark Heumensoord. Kortom: bij het gloednieuwe Guesthouse Vertoef kun je, naast comfortabel overnachten, ook zeer maatschappelijk verantwoord én sfeervol flexwerken.In de bar op de begane grond kun je ’s ochtends genieten van een ontbijtbuffet met biologische en lokale producten. ’s Middags en ’s avonds is er een kaart met kleine gerechten en borrelhapjes.  De openhaard en de Young Urban sfeer geven de bezoeker een huiskamergevoel.


 


 


Je kan ook jouw bedrijf hier vestigen

Ook de lokale ondernemer is een belangrijke doelgroep voor Guesthouse Vertoef. De benedenverdieping is helemaal ingericht zodat je er lekker kan werken. Het is een grote lichte gemeenschappelijke ruimte met zowel lange tafels als compacte nissen waar je kunt zitten. Het interieur is zakelijk, maar toch fris. Suzanne: “Je kan een serviceovereenkomst tekenen voor 149 euro  per maand. Je kan dan  zeven dagen per week van de ruimte gebruikmaken en krijgt  een eigen locker, waarin je tevens post kan ontvangen. Met een getekende postovereenkomst mogen we ook post voor je aftekenen. handig wanneer je er zelf even niet bent.


 


 


 


 


 


Guesthouse Vertoef is sinds juni te vinden in een pand aan de Nassausingel dat al zo’n zeven jaar leeg stond, vlak naast de Schouwburg. Na een grondige verbouwing is het een trendy, multifunctionele accommodatie met een duurzame filosofie geworden.