Humphrey’s Restaurants

Het restaurant kenmerkt zich door zijn gemoedelijke en laagdrempelige sfeer. Een dikke aanrader voor een heerlijk avondje uit!


In de oudste stad van Nederland bevindt zich ook de oudste vestiging van Humphrey’s. Begin 1990 opende Humphrey’s aan de Waalkade in Nijmegen haar eerste eetgelegenheid. In 2019 jaar is deze vestiging naar Mariënburg 59 verhuisd.


De gevel van het monumentale pand waar het vroegere filmhuis Cinemariënburg gevestigd was, is ongewijzigd gebleven. Authentieke elementen als glas-in-lood, tegeltjes en granieten vloeren zijn behouden. Het pand heeft als extra accent een grote glazen uitbouw gekregen waardoor de authentieke sfeer met een moderne uitstraling wordt gecombineerd. De locatie biedt circa 200 zitplaatsen binnen en op het terras zijn circa 80 zitplaatsen.


De kelder van het prachtige monumentale pand is omgetoverd tot een sfeervolle en knusse private dining. Deze ruimte is uitermate geschikt voor zowel kleine als middelgrote gezelschappen om te vergaderen, lunchen, dineren of gezellig te borrelen! Leuk detail: de oude bankkluis van het voormalige bankgebouw is nog steeds aanwezig.