LSA LINGUA

Welkom bij LSA LINGUA, uw partner in effectieve bedrijfscommunicatie en effectieve Engelstalige communicatie, een bedrijfscommunicatie, training en adviesbureau.

“Als eigenaar van een bedrijfscommunicatie en adviesbureau, begrijpen ik als geen ander hoe cruciaal heldere communicatie is voor het succes van uw onderneming. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten om u te helpen uw boodschap krachtig over te brengen en uw professionele, zakelijke, en persoonlijke doelen te bereiken.”

~Léonieke Ariaans, MA | eigenaar LSA LINGUA

Of het nu gaat om een start-up die zijn/haar merk wil opbouwen of een gevestigd bedrijf dat zijn/haar communicatiestrategie wil verfijnen, wij staan klaar om u te ondersteunen. We werken nauw met u samen om op maat gemaakte oplossingen te ontwikkelen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en doelstellingen. Van het opstellen van overtuigende teksten en het ontwikkelen van effectieve marketingcampagnes tot het beheren van uw online aanwezigheid, wij zijn er om u te helpen uw boodschap te laten opvallen en uw bedrijf te laten groeien.

Naast onze bedrijfscommunicatiediensten bieden wij ook taal- en communicatietrainingen in het Cambridge format, maar ook domein- en context specifieke taal- en communicatie trainingen aan universiteiten, het bedrijfsleven, en aan particulieren. En of u nu uw taal- en communicatieve vaardigheden wilt verbeteren voor persoonlijke of professionele doeleinden, we staan klaar om u te begeleiden op uw reis naar communicatief succes in het internationale kader en/of vanuit Nederland.

Bij LSA LINGUA geloven we in de kracht van heldere en effectieve communicatie om verbindingen te leggen, relaties op te bouwen en resultaten te behalen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw communicatiedoelen te bereiken. 

At LSA LINGUA, we offer our clients everything they may need to start communicating more effectively in English in the workplace, academia, or elsewhere. Interested in learning more? Contact us.