Madaq Chocolatier

Madaq Betekent Smaak in het Berbers 


Kom langs en proef onze bonbons, chocoladerepen, huisbereid room- en sorbetijs en warme chocolademelk


Unieke Smaken

Bij Madaq geven we een nieuwe betekenis aan de chocoladebeleving door een frisse kijk te bieden op de wereld van chocolade. Onze creaties prikkelen de smaakpapillen met unieke smaken die een blijvende indruk achterlaten, waardoor alledaagse momenten veranderen in dierbare herinneringen. Maak kennis met de bijzondere Madaq-ervaring, met zorg samengesteld en vol passie gepresenteerd.


Honest chocolate 

Bij Madaq gebruiken we alleen ethische cacao. Onze chocolade gaat verder dan duurzaamheid. We streven naar een langetermijnvisie om het welzijn te verbeteren, het milieu te beschermen en het inkomen van producenten en gemeenschappen te verhogen.Freshly prepared

Madaq-chocolade wordt dagelijks vers bereid om jou de beste smaakervaring te bieden. We gebruiken enkel verse ingrediënten. Vrij van palmolie en conserveermiddelen.


Natural Origin

Madaq-chocolade is intens van smaak en wordt gemaakt met hoogwaardige ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd door onze chef-chocolatiers. Alles is van 100% natuurlijke oorsprong en vrij van alchohol en gelatine.


Sharing Food

In de Marokkaanse cultuur dient eten als de schakel tussen momenten en herinneringen, waardoor mensen op elke gelegenheid met elkaar verbonden worden. Het gaat niet alleen om eten, maar ook om de sociale rituelen die rondom voeding plaatsvinden. Wij hechten waarde aan het geven en delen. Ons doel is om onvergetelijke ervaringen te creëren die relaties versterken en een gevoel van saamhorigheid stimuleren.


Perfect Gifts

Dus of je nu iets voor jezelf of voor iemand anders zoekt, in onze collectie vind je altijd met gemak het perfecte cadeau. Met Madaq geef je meer dan een cadeau, je geeft een ervaring. Je helpt de ontvanger geluk te vinden in de kleine dingen. En dát vormt volgens ons de basis voor bijzondere, betekenisvolle momenten.Kom jij langs in onze Boutique in Nijmegen? We laten je graag onze producten proeven