Make My Day Men

We lichten er graag een aantal verder toe.


Ons kledingassortiment voldoet in de basis aan 2 eigenschappen: toegankelijk en exclusief. Toegankelijk, omdat we altijd op de prijs letten en de drempel qua stijl niet te hoog moet zijn voor iemand die voor het eerst serieus aan zijn kledingstijl gaat werken. De stijl van de kleding is wel zo subtiel anders dat wij ervan overtuigd zijn dat we bij iedereen een eigen stijl kunnen creëren. Die exclusiviteit wordt ook bereikt doordat onze merken hun verkooppunten in Nederland kritisch uitkezen en we deze exclusiviteit kunnen waarborgen.


De populariteit en aanbod van vinyl heeft de afgelopen 10 jaar een enorme revival gekend. Het is inmiddels gevestigde orde en wij zijn er enorm trots op om daar deel van uit te maken. Ons aanbod platenspelers van het merk Crosley huisvesten wij al langer. Maar sinds een paar jaar kunnen wij via onze vinylpartner met onze beperkte ruimte ook een uniek en bijzonder aanbod nieuw en tweedehands platen aanbieden. Daarbij draagt het vinyl enorm bij aan de sfeer en beeld in onze winkel en zijn wij enorm blij om de passie die we hebben voor dit product te kunnen delen in onze winkel!


Verder kun je ook voor een uniek cadeau aan je vader, broer, vriend of opa heel goed terecht bij Make My Day Men. Wat hen met name zal verrassen zijn de nog onbekende gadgets waarvan ze niet wisten dat ze niet zonder konden! Zoals waterflessen die naadloos in hun aktetassen passen tot multifunctionele pennen waarmee je je telefoon kan bedienen en een fotolijstje waterpas kan ophangen.