Make My Day Women

Onze kleding-, tassen- en schoenen-selectie bestaat uit Scandinavische, Engelse en Amerikaanse merken die niet tot nauwelijks in Nijmegen verkocht worden. We kopen nooit veel stuks van een item in en de merken hebben iedere maand een nieuwe “drop”, waardoor we een vrij uniek aanbod creëren. Daarnaast gaan wij 6 keer per jaar naar Parijs om daar de laatste trends te shoppen die direct daarna in de winkel te vinden zijn voor fijne, betaalbare prijzen. Dat geldt sowieso voor ons hele assortiment. We willen unieke items aanbieden, maar wel voor een betaalbare prijs.


Onze doelgroep is ontzettend breed in leeftijd. We hebben onze jonge doelgroep die altijd binnenloopt voor de laatste trendjes, maar we bieden ook zeker een collectie aan voor de jonge oma’s die bij ons shoppen!


Onze fashion afdeling in deze winkel is dus vooral gericht op vrouwen, maar mannen zijn meer dan welkom! Ons assortiment bestaat namelijk ook uit interieur, cadeautjes, kaarten en boeken. Ook hierin zoeken we altijd naar onze eigen unieke stijl en proberen we merken in te kopen die niet tot nauwelijks in Nijmegen verkocht worden. Deze merken komen voornamelijk uit Scandinavië en Nederland. Maar we hebben bijvoorbeeld ook boeken uit Australië en posters uit San Francisco. Hoe leuk is dat!


En dan hebben we nog onze nieuwste aanwinst: onze MOM department. Julie was zelf in 2018 zwanger en droeg dagelijks kleding van Make My Day. “Dit is mijn stijl en ik wilde hier tijdens mijn zwangerschap niet vanaf wijken. Gelukkig merkte ik dat er zoveel draagbaar is uit ons assortiment, met een beetje creativiteit.” Dat zette ons aan het denken. Daarom hebben we nu, 2 jaar laten, onze MOM department geïntroduceerd. Een apart stukje in de winkel met een selectie van onze huidige collectie die ook met zo’n mooie buik draagbaar is. Daarnaast vind je er kraamcadeautjes, mooie sieraden met sterrenbeelden, de leukste luiertassen van Make My Day zelf en t-shirts van het merk Womom.