Naaimachinecentrum Teunissen

Wij, Helma & Wim helpen jou graag met alles rondom naai – lock en borduurmachines. We zijn een allround winkel en reparatie centrum. Bij ons koop je naai – lock en borduurmachines van alle bekende merken zowel nieuw als tweedehands. Ook hebben wij een eigen technische dienst voor reparaties en onderhoud. Daarnaast bezitten wij een borduurstudio voor het ontwerpen en borduren van teksten of logo’s op t-shirts, broeken, tassen en dergelijke. Heb je aanverwante nodig zoals knopen, garen, ritsen, kant en meer? Zelfs daar kunnen we je mee helpen.


In de loop der jaren hebben wij veel ervaring op gedaan op het gebied van naai-en lockmachines reparatie. We werken met nieuwe, maar ook oudere technieken waardoor wij ook naaimachines van jaren geleden weer als nieuw laten functioneren. Hierdoor kan hij bijna iedereen voorzien van een werkende naaimachine, ook de meest geavanceerde modellen kunnen wij voor u onderhouden en repareren.


Over ons, Helma & Wim


Helma is sinds 1978 werkzaam in de naaimachines. Ze is hier begonnen als demonstratrice en winkelmeisje. Hierna is ze doorgegroeid en met al haar kennis en kunde en heeft ze in 1991 samen met Wim de zaak overgenomen. Wim zit vanaf 1985 in de naaimachines. Hij heeft een aantal cursussen mogen volgen om een allround monteur te kunnen worden. Hierdoor kan hij iedereen voorzien van een werkende naaimachine.