Nelis Restaurant & Bar

Nelis Restaurant & Bar is een splinternieuw restaurant, gevestigd op Kelfkensbos 22 in het centrum van Nijmegen.


 


Bij Nelis werken we met ambacht en passie, met verse en pure ingrediënten. Onze keuken is gebaseerd op zilte en aardse smaken. Creatieve gerechten, waarin plaats is voor vlees, vis, schaal- en schelpdieren. Daarnaast zijn er ook verrassende vegetarische specialiteiten op de kaart te vinden.


 


 


Wij streven ernaar om de lijntjes tussen de producten en de keuken zo kort mogelijk te houden. Bij binnenkomst springt de open keuken met gekoelde vitrine direct in het oog. Hier worden verscheidene dagelijks aangeleverde versproducten tentoongesteld. 


 


 


U laat zich liever verrassen? Dat kan! Onze keukenbrigade stelt graag een menu voor u samen. De gerechten worden geselecteerd van zowel de ‘á la carte’ kaart, als van seizoens- en streekgebonden producten.


 


 


Bij lekker eten hoort goed drinken. Mooie wijnen en een aangename keuze aan speciaalbieren zorgen voor het zogenaamde kersje op de taart. Eigenaar Joris, zijn vrouw Rylana en hun team adviseren u graag hierin. ‘Eten bij Nelis’ wordt zo een smaakvol en gezellig avondje uit!