Old Cave

Voor wie écht eens iets bijzonders wil, is het 16e eeuws  Partycenter Old  Cave in Nijmegen de locatie bij uitstek. Dit unieke, eeuwenoude pand in het hart van de stad biedt voor ieder wat wils.

Bij Partycenter Old Cave in Nijmegen kunt u genieten van de sfeer van eeuwen geleden met de service en het comfort van nu. Wie afdaalt in de zestiende-eeuwse wijnkelders, waant zich direct in de romantische Middeleeuwen. De vele bogen, doorgangetjes en de rustieke oude muren zorgen voor een intieme sfeer.

De drie feestzalen bieden plaats aan 250, 100 en 50 gasten. De prachtig verlichte ruimtes kunnen samen met het stylingteam worden ingericht naar uw wensen, alles is mogelijk.

Natuurlijk zijn ook de hapjes en drankjes uitstekend verzorgd. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een uitgebreid tapasbuffet. Met deze authentieke Spaanse specialiteiten zet u uw gasten echt iets bijzonders voor.

Partycenter Old Cave ligt op loopafstand  [4 min. ]van het oude centrum  logistiek is ook geen probleem met drie parkeergarages op loopafstand  [ 3 min.]  .

De locatie voor Gala feesten

Studentenfeesten

Bruiloften

Personeelsfeesten

Promotiefeesten


 

Verjaardagen