PACHO

Centraal gelegen in de stad is dit dé hotspot voor een gezellige avond! Plof neer in één van onze comfy zitjes in de lounge, bestel een speciaalbier van de tap of spicy cocktail en geniet van de snelle Latijns-Amerikaanse deuntjes uit de speakers. Een lekker begin van je stapavond, toch?


Maar ook als je op zoek bent naar een bar waar je lekker kunt eten zonder de formaliteit van een restaurant ben je bij ons aan het goede adres! Met de Latijns-Amerikaanse keuken aangeboden in een modern jasje, kleurt PACHO niet binnen de lijntjes. Onze gerechten zijn gemaakt om te delen, dat vinden wij gezellig! Bij ons kun je losgaan met een groots diner, maar ook voor een kleine snack zit je op de goede plek. Onze keuken is open tot laat in de avond en biedt voor ieder wat wils. Onze kip van het spit is dé specialiteit en een must-try wanneer je bij ons bent. Sous-vide gegaard in onze eigen PACHO marinade is dit de sappigste kip van Nijmegen!


PACHO is vijf dagen in de week geopend voor een kop koffie, borrel, zakelijke bespreking, diner of cocktails met vrienden. Bij ons is iedereen welkom. Niets moet alles mag! La Vida Loca!