PoelmannvandenBroek

Poelmann van den Broek advocatenU bent ondernemer, elke dag opnieuw. Misschien niet letterlijk, maar iedereen die werkt of studeert is ondernemend. Daarbij komt u vaker juridische zaken tegen dan u wellicht denkt.

Een huur- of arbeidsovereenkomst, een vergunningsaanvraag bij de gemeente, afspraken met uw zakenpartner, (ver)koop van uw bedrijf, bescherming van uw handelsnaam, het winnen of verliezen van een aanbesteding. Zomaar wat voorbeelden die verstrekkende gevolgen kunnen hebben als uw rechten niet goed zijn vastgelegd.Dat zijn geen zaken waar u dagelijks bij stil wilt staan. Daarom neemt Poelmann van den Broek uw juridische zaken en zorgen uit handen, zodat u door kunt gaan met ondernemen. Dat doen we al meer dan 35 jaar en op een persoonlijke en heldere manier, zodat u weet waar u aan toe bent.

Kortom, wij maken het graag voor u in orde. Want ons doel is dat u ongeremd kunt ondernemen. En dat merkt u.Vanuit de clusters Ondernemingen en Vastgoed zijn zo’n 40 advocaten actief voor overheid, bedrijven en non-profitorganisaties in o.a. gezondheidszorg, onderwijs, bouw, horeca en recreatie, finance, industrie, ICT, transport en logistiek, media, reclame en communicatie, retail en projectontwikkeling.Loopt u tegen een juridisch vraagstuk aan, of wilt u gewoon meer weten over juridische actualiteiten en ontwikkelingen? Neem dan contact op met een van onze advocaten, of meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief.