U vindt Raviolini daar in het centrum van de gezellige markt in het biologische straatje. Onze kraam is herkenbaar aan de Italiaanse vlag en er liggen twee parkeergarages op korte loopafstand van De Markt, zoals het plein heet. We halen voor onze verse pasta origineel meel uit Italië en dat proef je. Ook volgen we zoveel mogelijk de seizoenen en gebruiken we -als het lukt- verse regionale ingredienten voor de vullingen en voor onze lasagnes (Bolognese en vegetarisch). De laatste tijd maken we steeds meer ready-to-eat maaltijden: geen vette snacks, maar eerlijke schotels die met zorg en gevoel voor verhoudingen worden gemaakt. Het assortiment biologische en glutenvrije (gedroogde) pasta groeit gestaag, maar niet alleen de kwaliteit, maar ook de smaak moet gewoon goed zijn. Onze delicatessen komen vrijwel allemaal uit Italië: extravergine olijfolies uit diverse streken, balsamico’s, zoetigheid uit Sicilië, topkwaliteit risotto en originele meelsoorten. Twee azijnsoorten, frambozen en witte balsamico, komen uit Frankrijk en Spanje. Waarom? Omdat we in Italië nog niet de kwaliteit en de smaak vonden die wij willen. Ook maken we graag een uitzondering voor de enige echte Italiaanse droge worstjes uit Amsterdam: Brandt & Levie. We vertellen je het verhaal van dit bijzondere bedrijf graag als je langskomt. Kom proeven en overtuig jezelf: elke zaterdag op de markt Kelfkensbos bij de roltrap van de parkeergarage. Raviolini herken je aan de Italiaanse vlaggen aan de kraam. A presto!