Robin’s gluten free (Robin’s Bakery)

Hoe het begon..

..met buikpijn, extreme vermoeidheid en hele ongezellige gevoelens! Vlak voor de zomer van 2021 kreeg ik, na een lange tijd van klachten die steeds erger werden, de diagnose coeliakie. Naast diabetes type 1 waarmee ik sinds mijn 10de ben gediagnostiseerd én naast een intolerantie voor lactose en fructose, bleek later.

Dat ik hier wat mee moest was voor mij meteen duidelijk, want bij de pakken neer gaan zitten is nu eenmaal niets voor mij! En daarom startte ik in januari 2022 met mijn glutenvrije thuisbakkerij ROBIN’S GLUTEN FREE waarmee ik als snel een mooi groepje vast klanten had dat zich gestaag uitbreidde naar steeds meer nieuwe klanten in Nijmegen en de regio.

Na een tijdje begon ik te dromen. De thuiskeuken werd te klein, de ochtend bakken werd doorgetrokken naar de middag om vervolgens niet voor middernacht te kunnen stoppen.. Het werd tijd voor een nieuwe stap.