Tabbers Lichtdesign Nijmegen.

Lichtadvies op maat bij Tabbers Lichtdesign in Nijmegen.


Voor de mooiste verlichtingsbronnen uit designcollecties, lichtadvies op maat en een geweldige service kunt u terecht bij verlichting-speciaalzaak Tabbers Lichtdesign. “Wij onderscheiden ons door onze bijzondere, vernieuwende collectie en staan bekend om ons gespecialiseerde lichtadvies bij de mensen thuis”, aldus eigenaar Mario Janssen. “Daarnaast hebben we natuurlijk ook gewoon een zeer leuke winkel die de moeite van het bezoeken zeker waard is.”


Tabbers Lichtdesign is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gevestigde naam in het Nijmeegse centrum. “En wij doen ook hard ons best om onze naam hoog te houden. Wij luisteren naar de wensen van onze klanten en proberen hier zo goed als mogelijk op in te spelen. Of het nu gaat om de aanschaf van een enkele lamp of om het opstellen van een lichtplan voor een complete woning, we kunnen het allemaal verzorgen. We bezoeken onze klanten op locatie en stellen naar aanleiding van wat wij daar zien een lichtplan op waarbij de focus ligt op wat de klant wil.”


Duurzaamheid bij Tabbers Lichtdesign in Nijmegen.


Hierbij kan ook duurzaamheid een belangrijke rol spelen. “Er is tegenwoordig steeds meer mogelijk op het gebied van led-verlichting; de lichtbronnen worden steeds mooier, net als de armaturen. Over de mogelijkheden hiermee kunnen wij onze klanten uitgebreid informeren.” Hierbij wordt uiteraard nooit het comfort op lichtgebied vergeten. “Daar draait het uiteindelijk toch om.”


Montage-Service dienst bij Tabbers lichtdesign in Nijmegen


Bij Tabbers Lichtdesign gaan ze echter nog verder dan alleen het adviseren van hun klanten en het opstellen van een lichtplan. “Onze montagedienst zorgt, indien gewenst, ook voor de montage en het aansluiten op locatie, zodat alles goed hangt en functioneert. Mochten er vervolgens toch nog vragen of problemen zijn dan zorgt onze eigen reparatie- en servicedienst ervoor dat deze snel en vakkundig worden opgelost. Service staat bij ons voorop!”


Van Broeckhuysenstraat 40 / 2e Walstraat 17 Nijmegen


024-320707


tabberslichtdesign@planet.nl