Tuina Therapie Nijmegen

Hoi, mijn naam is Misa Qing en ik ben opgeleid in de traditionele Tuina massagevorm aan de medische school in China. Van mij of mijn collega’s krijg je een traditionele behandeling van hoge kwaliteit.


Heb je spierpijn, hoofdpijn, rug- of nekklachten of wil je jezelf trakteren op een heerlijke ontspanningsmassage, kom dan eens langs. En ervaar het verschil! 


De Tui Na-massage vindt zijn oorsprong in de traditionele Chinese geneeskunde. Het doel: de circulatie van de “Qi” (de uitdrukking “Chi”), de vitale energie, doen herleven, om spierspanningen en blokkades op te lossen. Anders dan de westerse geneeskunde, denkt de Chinese geneeskunde over het lichaam als geheel. “Tui” betekent “duwen” en “Na” “grijpen”.  Het kan soms pijnlijk lijken, maar dat is een teken dat de spieren gespannen waren en er melkzuur vrij komt.


Tuina massage heeft vele voordelen, zoals bij pijn in de rug, spijsverteringsstoornissen, stemmingsstoornissen, bloed- en lymfestoornissen, slapeloosheid, stress of migraine.


Naast gezondheidsmassage kun je ook bij mij terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage, voetverzorging, gezichtsmassage, cupping en harsen.