ViefNijmegen-2020

Wat is Vief?


Wij zijn een leuk, levendig, eigentijds horecabedrijf wat zich onderscheidt door de kwaliteit, originaliteit, diversiteit en (snelle) bereiding van al onze gerechten en dranken. Wij heten u van harte welkom op ons heerlijke terras met prachtig uitzicht over de Waal, of in de monumentale ambiance van ons restaurant aan de sfeervolle en gezellige Waalkade waar onze koks u front-face-cooking laten ervaren.


 


Vief = Vief    no borders, no  limits


Smaken en geuren vanuit de hele wereld komen bij Vief samen in onze gerechten, omlijst door opperste gastvrijheid en regelmatig door kunst&cultuur.


 


Eten bij Vief

De lunchkaart is uitgebreid en zeer divers, de dinergerechten zijn kleiner dan gebruikelijk, maar groter dan bijvoorbeeld tapas. Je kunt één gerecht kiezen voor een lekkere byte bij de borrel, twee of meerdere gerechten voor het diner in combinatie met verschillende bijgerechten. Ook voor vegetarische gerechten(veganistisch op aanvraag) of andere dieetwensen ben je bij Vief op de juiste plek. 


 


Drinken bij Vief


De koffie en theespecialiteiten bij Vief zijn van Fleur de Café, heerlijke goed gebrande koffie en geurige smaakvolle thee van hoge kwaliteit. De medewerkers van Vief maken met plezier een van de vele koffie of thee varianten voor u klaar. Vief schenkt vele frisdranken, heeft een uitgebreide cocktailkaart en een groot assortiment aan (speciaal)bieren. Daarnaast voert Vief een mooie, rijke  wijnkaart en kun je een bier of wijnarrangement nemen waarbij de medewerkers graag advies uitbrengen welke combinatie goed past bij uw gerechten en/of uw voorkeuren.


 


Vief’s Bovenzaal


Naast terras, serre en restaurant op de begane grond, heeft Vief ook een sfeervolle Bovenzaal met balkon op de eerste verdieping, uitkijkend over de Waal. Hier kun je op aanvraag genieten van private dining, een feest, een (bedrijfs)borrel, een promotiefeest, recepties, workshops of in alle rust vergaderen. Je kunt ons bellen op 024-848 36 65 voor een aanvraag of afspraak, mailen kan ook via info@viefnijmegen.nl


 


Vief organiseert


Maar ook een (thema)ontbijt, brunch of diner, exposities of liveoptredens georganiseerd door Vief in de Bovenzaal behoren tot de mogelijkheden. Houdt de activiteiten kalender daarvoor goed in de gaten op onze website www.viefnijmegen.nl maar ook


Instagram https://www.instagram.com/viefnijmegen/ of


Facebook https://www.facebook.com/Viefnijmegen-110424120732071/


 


Niewsgierig geworden? Kom gezellig langs, bel of mail ons of reserveer via onze website.


Tot snel, tot Vief!