Yoga Kula

Dit biedt Yoga Kula:


 


 


 


 


Een warme, vriendelijke en open plek…


 


 


waar verbinding voorop staat, met jezelf en met anderen. In het Sanskriet staat ‘Kula’ voor ‘community’, een plek waar er ruimte is om jezelf te kunnen zijn, persoonlijke aandacht of een kop thee na de les. Dit is de mooie lichte studio in de gezellige benedenstad van Nijmegen. 


 


 


Geen fanatisme, geen onmogelijke houdingen maar lessen die je dichter bij jezelf brengen. De lessen worden gegeven door ervaren en enthousiaste docenten, die elk met hun eigen specialisme er op gericht zijn om je een bijzondere yoga ervaring te geven. Er is aandacht voor een goede lichaamshouding, techniek en effecten op lichaam, geest en ziel. Daarnaast is er plek voor het opzoeken van de uitdagen, lekker spelen & humor maar ook de verdieping, de stilte en het leren loslaten. Elke les is weer anders en je zal telkens weer op een ander vlak uitgedaagd worden.


 


 


De lessen zijn mogelijk voor jong en oud, van beginneling tot gevorderden. Er wordt rekening gehouden met individuele verschillen en houdingen worden op verschillende niveaus aangeboden. Hierdoor zijn de lessen voor iedereen interessant en uitdagend op zowel lichamelijk als geestelijk vlak. We werken met vaste groepen om het Kula gevoel te versterken. Door wekelijks les te volgen creëer je een moment in je leven om even echt naar lichaam en geest te luisteren, waardoor je bewuster in je leven kan komen te staan. Je kan echter ook op andere dagen lessen inhalen of af en toe eens een losse les volgen.