Categorie: Advies

Milder Administraties en Belastingen Nijmegen (M.A.B. Nijmegen) bestaat inmiddels bijna 5 jaar. De eigenaar, William Milder, en zijn echtgenote Carla besloten in de loop van het jaar 2003, dat de droom van een eigen bedrijf dan ook maar werkelijkheid moest worden.


Op 1 januari 2004 was het zover. Afscheid genomen van de collega’s en de werkgever, Deloitte & Touche te Nijmegen en maar beginnen met werken. Zoals de meeste startende ondernemers ervaren, is dat werken in het begin wat lastig. De klantenportefeuille is nog niet geheel gevuld en er komen toch meer zaken bij kijken, dan dat je van tevoren hebt bedacht. Gelukkig kwam vrij snel een collega-kantoor naar voren, dat een aantal maanden hulp wel kon gebruiken. Nu behoort dat kantoor nog steeds tot de vaste klanten van M.A.B. Nijmegen.

SEO, SEA, CRO – het zijn allemaal diensten die veel kunnen betekenen voor de groei van je webshop in binnen- of buitenland. Maar dan moet je ze wel goed inzetten. Tomahawk maakt e-commerce inzichtelijk. We vertellen je wat we gaan doen en waarom we het doen voor een optimaal resultaat. Transparante digitale marketing, daar staan we voor.

Kindercounseling is een kortdurende vorm van individuele psychosociale begeleiding voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 4 tot 18 jaar. Je kind wordt ondersteund en begeleid bij ongewenste, pijnlijke, ongemakkelijke of moeilijke situaties in het leven.


 


Deze situaties kunnen klachten geven zoals boosheid, verdriet, angst, spanning, gedragsproblemen, concentratiestoornissen, vage lichamelijke klachten, slapeloosheid of andere klachten.


 


 


Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Persoonlijke counseling kan je kind helpen sterker te worden en zich daardoor prettiger te voelen. Samen met mij gaat je kind op zoek naar zijn/haar eigen innerlijke krachten. Je kind wordt bij dit proces optimaal ondersteund. De oplossingsgerichte methode zorgt ervoor dat kinderen de sessies als prettig ervaren. Er wordt hen alle ruimte en aandacht gegeven en het zelfvertrouwen van het kind wordt op een speelse wijze vergroot.


 


 


Kindercounseling helpt kinderen die:


 


 


 


 • Meer zelfvertrouwen kunnen gebruiken


 • Emotionele problemen hebben


 • Bang zijn of angsten hebben


 • Moeite hebben om vrienden/vriendinnen te maken


 • Gepest worden


 • Zelf pesten


 • Beter voor zichzelf willen opkomen


 • Verlegen zijn


 • Vaak boos zijn


 • Niet lekker in hun vel zitten


 • Moeite hebben met de scheiding van hun ouders


 • Makkelijk te beïnvloeden zijn


 • Ondersteuning nodig hebben bij een rouwproces


 • Niet meer naar school willen


 • Vage lichamelijke klachten hebben


 • Slaapproblemen hebben


 • Faalangst hebben

 •  


 


 

Wij bedenken creatieve concepten en ideeën voor iedere organisatie. Wij maken voor jouw product of dienst een verhaal wat blijft hangen. Kort en simpel, want mensen hebben weinig tijd. Opvallend en anders, zodat het eruit springt.

Koppich geeft je huis ruimte


 


Verruim je opbergmogelijkheden en verrijk je interieur! Het kan bij met onze eigen Verruim collectie bij Koppich . Want wij maken in onze eigen fabriek voor iedere ruimte een kast op maat. Met handige mogelijkheden voor het opbergen van je boekenverzameling of kledingcollectie. En slimme oplossingen voor bijvoorbeeld je tv, geluidsapparatuur of thuiswerkplek. In de kleur en afwerking die bij jou past. Bij Koppich krijg je een idee van de mogelijkheden. Van boekenkast tot tv-meubel en van inloopkast tot roomdivider.


 


 


We helpen je graag met jouw kast op maat! Geen tijd om naar de winkel te komen? Dan komen we graag naar je toe voor een deskundig advies aan huis.


 

Deze unieke en gezonde afslankmethode heeft meer dan 40 vestigingen in Nederland en België en is in Nijmegen gevestigd in de Van Welderenstraat 23. 


Het succes achter NewFysic is de persoonlijke begeleiding (1 x per week bezoekt u een vestiging), een op maat gemaakt voedingsplan en ondersteuning door eiwitsupplementen. De supplementen zorgen ervoor dat uw spiermassa in tact blijft en u afslankt in vet. Bovendien voelt u zich fit en houdt u het vol.


Deze combinatie van factoren zorgt voor een efficiënte vetstofwisseling en een optimaal resultaat. Tijdens een (gratis) intake gesprek stellen wij uw persoonlijke plan samen en leggen wij u onze methode verder uit


U kunt via onze website een afspraak maken voor een gratis intake.  


 

We love to work for you


 


 


 


 


 


 


Lokaal ondernemerschapOlympia werkt anders dan andere uitzendbureaus. Dat komt doordat onze vestigingen worden geleid door franchiseondernemers. De spirit van ondernemerschap kenmerkt dan ook onze cultuur.Zo hebben we de drive en resultaatgerichtheid van een ondernemer. Wij voelen ons meer dan anderen verantwoordelijk, zijn initiatiefrijk, hebben meer continuïteit in personele bezetting en marktkennis en kunnen daardoor daadwerkelijk investeren in langdurige relaties met bedrijven, kandidaten én onze collega’s.


 


 


 


Uw succes is onze ambitieWe werken hard, laten pas los als de opdracht vervuld is en we doen dat met passie en plezier.Kortom: we zijn gewoon ontzettend goed in het helpen realiseren van de ambities van bedrijven, werkzoekenden en van onze eigen medewerkers. We houden van wat we doen en gaan tot het uiterste om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Of te wel; “We love to work for you”…. en dát maakt het verschil. Elke dag opnieuw.


 


 


Interesse in een kennismaking?


 


 


Bel met Olympia Nijmegen tel: 024-329 61 61 voor een oplossing voor u op maat!


 

Van Heck Advies is een financieel adviesbureau voor de particulier en de zelfstandige. Onafhankelijk advies op het gebied van verzekeringen, hypotheken, financieringen, pensioenen, financieel advies.Meer dan 25 jaar ervaring. Persoonlijk advies in een begrijpelijke taal.