Categorie: Advies

Ons online DNA


Ons team online marketeers denkt en leeft online. We kunnen ons goed verplaatsen in de online behoefte van jou en je klanten. Onyourline in een notendop:


 • Alles online

  We zetten onze koffie nog nét niet digitaal.
 • Korte lijntjes

  Je staat rechtstreeks in contact met jouw online marketeer.
 • Down-to-earth

  Open en eerlijkheid als fundering van een goede samenwerking.
 • Betrokken

  Zie ons als jouw collega.

VvE Administratie Nijmegen


 


 


Betrouwbaar, professioneel en betaalbaar!


 


.


 


Uw VvE administratie in goede handen!


 


.


 


Met veel plezier helpt VvE Administratie Nijmegen ook uw VvE om een professionele administratie te verkrijgen. Dankzij de betrouwbare Twinq software kunt u overal ter wereld op elk gewenst moment de gehele administratie van uw VvE inzien. U heeft dan niet alleen inzage in de financiën (balans, resultatenrekening, begroting en alle facturen), maar ook in notulen, contracten en reparatieverzoeken van uw appartementencomplex. Uitgangspunt is een actief VvE bestuur die samen met de bewoners de dagelijkse praktische en technische zaken zelf regelen om zo fors te besparen op de kosten voor het beheer en behoud van uw appartementencomplex. Bel of mail ons voor een kennismakingsafspraak!


 


.


 


Waarom VvE Administratie Nijmegen?


 


.


 


Door gesprekken met appartementseigenaren heeft VvE Administratie Nijmegen gemerkt dat het lastig is voor veel VvE’s om een goede administrateur/penningmeester te vinden om de administratie adequaat en voor ieder VvE lid inzichtelijk te verzorgen. Bij veel VvE’s verzorgen bewoners wel de dagelijkse praktische en technische gang van zaken, maar is de administratie voor verbetering vatbaar. Bovendien constateren wij dat er te weinig gekeken wordt naar voor de hand liggende kostenbesparingen op bestaande onderhouds- en verzekeringscontracten. Naast het op professionele wijze verzorgen van uw VvE administratie, delen wij onze kennis graag om ook voor uw VvE kritisch te kijken naar lopende contracten.


 


.


 


Wie is VvE Administratie Nijmegen?


 


.


 


VvE Aministratie Nijmegen is in augustus 2014 opgericht door René Notten. Naast zijn dagelijks werk als private banker, heeft hij in zijn vrije tijd meer dan 10 jaar de gehele financiële administratie van het Rode Kruis afdeling Nijmegen e.o. in Exact online verzorgd. Sinds 2013 verzorgt René de financiële administratie van de VvE waar hij woont in Twinq. René vindt dit zo leuk om te doen, dat hij VvE Administratie Nijmegen is gestart om zo ook voor andere VvE’s de administratie in Twinq te verzorgen. Op LinkedIn, kunt u desgewenst zijn profiel nader bekijken.

TUI Reisbureau, bezoek de webwinkel of laat u adviseren in onze winkel in Nijmegen.

 


Einder doet in communicatieWat wil je vertellen? Aan wie? En wat wil je daarmee bereiken?Hoe complex een communicatievraagstuk ook is: we brengen het altijd terug tot deze kern. Je krijgt het plan, het concept en de middelen waarmee je jouw doelgroep en doelstellingen bereikt. Op een manier die bij je past en je imago versterkt.

VakantieXperts maakt van elke vakantie een belevenis


 


Bestemming, reis en accommodatie vormen de basis van een vakantie. Maar daar begint het eigenlijk pas. Wat maakt een vakantie voor jou onvergetelijk? Wat zou je het liefst willen doen op vakantie? Eindelijk eens off-piste skiën, een keer kitesurfen, dagenlang dobberen in een zwavelmeer of een meerdaagse wandeltocht naar een bergtop maken?


 


 


 


 


 


 


Vakanties van alle reisspecialisten


 


 


Met persoonlijke aandacht en diepgaande kennis over onze bestemmingen kunnen wij je helpen om van een vakantie een unieke belevenis te maken. Onze reisexperts hebben toegang tot het complete aanbod zonvakanties, autovakanties, stedentrips, cruises, rondreizen en alle andere soorten vakanties van alle belangrijke reisspecialisten. Zo kunnen we een scherpgeprijsde reis op maat voor je samenstellen die helemaal aansluit op jouw wensen.


 


 


 


 


 


 


Deel je vakantiedromen met ons


 


 


Kom langs bij ons reisbureau en deel je wensen met ons.


 


 


Wij helpen je graag met het verwezenlijken van jouw droomreis.Tot snel,


 

Uw online marketingdoelstellingen behalen?ᅠModation helpt u graag. Samen met u werken we aan het behalen en bepalen van rendabele doelstellingen, zoals het verhogen van het aantal gerichte bezoekers, leads en verkopen via uw website. Hierbij staat voorop dat uw advertentiecampagne u onder de streep altijd meer oplevert dan hetgeen u heeft geenvesteerd. Onze online marketing dienstverlening bestaat uiteonline adverteren,erendementsoptimalisatieeenee-mail marketing.

Meer rendement zonder enig risico!ᅠOns doel is het behalen van meer rendement op uw investering. U loopt hierbij geen risico; via een kosteloze analyse van uw online marketingmogelijkheden geven we aan of we minimaal 10% extra rendement in 1 jaar tijd kunnen garanderen.Samenwerking op basis van kennisoverdracht. De ontwikkeling van online concepten staat aan de basis van onze dienstverlening. Door het intensief testen van nieuwe ontwikkelingen op onze eigen internetmarketingconcepten vergroten we onze kennis en kunnen we u beter ondersteunen bij het behalen van uw online marketing doelstellingen. Wij werken aan een succesvolle lange termijn samenwerking met het oog op het overdragen van kennis.Ook optimaal rendement behalen uit uw online marketing activiteiten?ᅠErvaar de voordelen van de persoonlijke, praktische en resultaatgerichte werkwijze van Modation enᅠneem contact op met een van onze specialisten. Meer dan honderdᅠtevreden organisatiesᅠgingen u voor!

Activiteiten: Nieuwbouw en renovatie van bestaande gebouwen / Verbouwing Monument /Bouwaanvraag en bouwbegeleiding.Meer over Isis Architectuur vindt u op: www.isis-architectuur.nl. Interesse gewekt?  Neem dan contact op voor een kostenloos oriënterend gesprek. Contactpersoon: mevr. ir. Brigitte F.S.A. van Bakel, architect..

 


 

Zen.nl is een samenwerkings verband van een aantal zencentra in Nederland en staat onder leiding van Rients Ritskes; een van de pioniers op het gebied van Zen in Nederland en auteur van vele boeken op het gebied van zen & praktijk. Zentraining is in menig opzicht te vergelijken met mentale fitness. Direct merkbare resultaten zijn veelal een betere concentratie, beter slapen, meer energie, goed kunnen ontspannen en creatiever zijn. Dit alles leidt tot verdieping en beter functioneren in werk en prive.Bij zen.nl bieden we ook Zen coaching. Onze coaching is effectief door de professionele, open en objectieve reflectie. Aandachtig luisteren en empathische reflectie worden afgewisseld met theorie, creatieve oefeningen en meditatie.Naast de meditatiecursussen biedtZen.nl ook een opleiding tot zencoach en zenleraar, dit is een CRKBO-geregistreerde opleiding. Zie voor meer informatie onze website www.zen.nl/nijmege