Categorie: Antiek & kunst

Buiten de winkeltijden kunt u ook op afspraak komen kijken , zoekt u een speciaal meubelstuk, ook zijn zoekopdrachten mogelijk.


 

Knust is als stencilwerkplaats verbonden aan kunstinstelling Extrapool, op regelmatige basis worden gezamenlijk gestencilde boeken en andere drukprojecten gerealiseerd en uitgebracht als onderdeel van het Extrapool programma.

Welkom bij Soulphine!


De gallery van de Nijmeegse (pop)fotograaf Hans-Peter van Velthoven.


 


Je vindt bij ons verschillende foto’s van zijn hand. Zo hebben we een exclusieve Muse serie (één van de grootste rockbands ter wereld). Een Australia serie en ander vrij werk waaronder portretten, havenfoto’s en mooie herinneringen van zijn reizen.

Blikvangers zijn onze prachtige verzameling Waalbrug forto’s van verschillende Nijmeegse fotografen.


 


 


 


Daarnaast hebben we werk van verschillende kunstenaars die allemaal iets gemeen hebben; liefde voor het vak wat ze uitvoeren!

Sommigen bekend en anderen hard aan het werk om dat te worden.

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


 

Singular-Art is een galerie voor hedendaagse kunst van kunsthistoricus en schrijver Emiel van der Pol. De galerie is een bescheiden ruimte op een prachtige locatie aan de Waal. In de presentaties wordt gefocust op de interactie met en verkoop van autonome kunstwerken. Per kunstenaar is er telkens een enkel werk te zien, met een maximum van vijf à zes in de ruimte. Rondom deze enkele werken worden interessante evenementen georganiseerd, zoals lezingen en performances.

In het centrum van Nijmegen aan de voet van de Stevenskerk

vind u “´t Winkeltje Antiek” op nr. 45.

Een winkel met een uitgebreid assortiment aan antiquiteiten van zilver, crystal, koper, zink, klokken en meubels.

Een bezoek aan deze winkel is zeker de moeite waard.

Wij hopen u spoedig te begroeten.

Ieder z’n VakDesigners, kunstenaars, handwerkslieden, verzamelaars en kleine zelfstandigen. Bij ‘Ieder z’n Vak’ kun je maar liefst shoppen bij 120 ondernemers onder één dak. De winkel is gevuld met de mooiste ambachtelijke producten. Van meubels tot kleding en sieraden en van duurzaam en handgemaakte houten zonnebrillen en horloges tot (h)eerlijke chocolade van enkel en alleen Nijmeegse vakmeesters. Dit is de plek als je op zoek bent naar unieke items voor jezelf, een ontzettend apart cadeautje of een nieuwe huisraad. Op zoek naar betaalbare kunst of meubels gemaakt door lokale producenten? Kunstwerken, schilderijen en grotere meubelstukken kun je bij Ieder z’n Vak helemaal achterin bewonderen in het Vaklokaal. Ook worden hier regelmatig creatieve workshops gegeven. Zelf een vak huren en meesterlijk inrichten met jouw bijzondere spullen? Kijk op de website voor mogelijkheden en prijzen.

Sunar Home is een grote woon- en cadeauwinkel, gespecialiseerd in handmade schalen. Het aardewerk is authentiek, handgemaakt, en hand geschilderd en afkomstig uit Turkijke.Wij zijn ook gespecialiseerd in tapijten en kindertapijten, tafelkleden, tassen, kussenslopen, Nederlandse souvenir(Nijmegen magneeten, Nijmegen t shirts ,Nijmegense vingerhoedje en lepel,) otantiek sieraden,  Turkse mozaïk lampen, kalabas lampen en cadeauartikelen. Wanneer u een passend geschenk zoekt moet u naar Sunar Home komen.

Handel en taxatie’s  van/in* Postzegels* Muntenw.o. Romeinse munten* Gravure’s* Prenten* Oude Ansichtkaarten* Bankbiljetten* Foto’s (oude)* Romeinse Bodemvonsten (Ook doen wij de inkoop van goud en zilver)

Brocantehuis Philipse voor hele speciale woonaccessoires en leuke cadeautjes.