Categorie: Bed & Breakfast

Ben je op zoek naar een romantische overnachting? Of breng je een bezoek aan het Radboud Universiteit, Sint Maartenskliniek, CWZ (Canisius Wilhelmina Ziekenhuis), NXP, Philips, Hogeschool HAN of Radboud ziekenhuis en je zoekt een overnachting?


Of wil je gewoon gaan stappen in het centrum met een groep vrienden en niet overnachten in een boutique hotel, maar in een eigen tijdelijk huis?


Kies er dan voor om een overnachting te boeken op loopafstand van het centrum. Geheel voorzien van een eigen ingang, woonkamer, keuken, badkamer en toilet! Boek dan gerust een overnachting bij B&B de Smedery en ervaar wat vrijheid is wanneer je alles voor jezelf hebt. Bovendien kun je bij ons gratis parkeren tijdens jouw verblijf.


Ook de mooiste plekjes van Nijmegen en omstreken ontdekken?


Reserveren

Historische klipper Opoe Sientje uit 1885 is recent omgebouwd tot sfeervol museum en B&B.

Elke van de vier B&B-kamers hebben elk een heel eigen sfeer. Ze varieren van de warme 1001 nacht kamer tot de frisse Op ’t water kamer. Kijk ook eens rond in de Schipperhut of de Juttershut en informeer of uw keuze nog vrij is.

Ook het hele schip is af te huren voor speciale gelegenheden: U kunt dan na afloop op het schip blijven logeren.Het museum van de riviervaart op de Opoe Sientje is een verrassend kijk-, beleef- en doemuseum. Ieder kwartaal organiseert ze een nieuwe expositie rond een thema dat op de een of andere manier verbonden is met de rivier. We hebben rondleidingen voor alle leeftijden. Lees meer op de museumpagina. Voor groepen hebben we rondleidingen en rondleiders voor alle leeftijden.