Categorie: Bemiddeling

Wij zijn Activate. Het leukste face-to-face marketingbureau van Europa. Wij vertellen het verhaal van mensen die het niet kunnen vertellen en leveren een bijdrage aan de maatschappij. Ons doel? Om met zoveel mogelijk mensen het gesprek aan te gaan en hen te inspireren en activeren voor het project waar wij ons sterk voor maken.

Bij Fonky hebben wij de ultieme studentenbaan voor bijna 500 studenten vanuit 10 vestigingen door heel Nederland. Iedere dag brengen wij vol enthousiasme de ‘Fonk’ over voor onze verschillende opdrachtgevers. Dit doen wij met een gedreven team waarbij kwaliteit in alles wat wij doen voorop staat. Ons doel is om een plek te creëren waar studenten zichzelf uitdagen en samen een mooie tijd beleven. Om dit voor elkaar te krijgen werven wij continu nieuwe studenten die onze kernwaarden DAPPER (Doorzetter, Authentiek, Plezier, Professioneel, Eerlijk en Resultaat) bezitten.

We bieden hen een flexibele bijbaan met bovengemiddeld salaris in een professioneel team van betrokken collega’s waarvan je kunt leren en waarmee gezamenlijk successen worden gevierd.

Wij halen het beste uit mensen en bedrijven naar boven, het puzzelstukje op de juiste plaats.

Wij helpen mensen bij het vinden van een leuke job, waar ze met plezier naartoe gaan.

Wij helpen bedrijven om hun doelstellingen te behalen met de inzet van gekwalificeerde mensen.

Daarbij bieden wij maatwerkoplossingen op het gebied van administratieve processen.

Wij zijn Hans Janssen. De tijd heeft zeker niet stilgestaan, maar eigenlijk doen we nog steeds hetzelfde als toen we ooit begonnen:
Jou zo goed mogelijk helpen bij de aan- of verkoop van een huis.

Het enige verschil? Dat doen we nú beter dan ooit.
Dankzij ons fullservice aanbod woondiensten, ons team enthousiaste medewerkers met een bult kennis en een duidelijke focus op het beste resultaat voor de klant. Voor jou dus!

Connectif is het platform voor zelfstandige sales professionals. Wij hebben een passie voor Field marketing en willen dit graag met iedereen delen. We werken nauw samen met zelfstandige sales professionals, wie het hart van onze organisatie zijn. Wij verbinden onze sales professionals (partners) met leads van A-merken, zodat zij kunnen presteren op topniveau. Naast onze samenwerking met sales professionals, werken wij ook samen met ieder die denkt het in zich te hebben om te kunnen verkopen.