Categorie: Bemiddeling

We love to work for you


 


 


 


 


 


 


Lokaal ondernemerschapOlympia werkt anders dan andere uitzendbureaus. Dat komt doordat onze vestigingen worden geleid door franchiseondernemers. De spirit van ondernemerschap kenmerkt dan ook onze cultuur.Zo hebben we de drive en resultaatgerichtheid van een ondernemer. Wij voelen ons meer dan anderen verantwoordelijk, zijn initiatiefrijk, hebben meer continuïteit in personele bezetting en marktkennis en kunnen daardoor daadwerkelijk investeren in langdurige relaties met bedrijven, kandidaten én onze collega’s.


 


 


 


Uw succes is onze ambitieWe werken hard, laten pas los als de opdracht vervuld is en we doen dat met passie en plezier.Kortom: we zijn gewoon ontzettend goed in het helpen realiseren van de ambities van bedrijven, werkzoekenden en van onze eigen medewerkers. We houden van wat we doen en gaan tot het uiterste om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Of te wel; “We love to work for you”…. en dát maakt het verschil. Elke dag opnieuw.


 


 


Interesse in een kennismaking?


 


 


Bel met Olympia Nijmegen tel: 024-329 61 61 voor een oplossing voor u op maat!


 

VvE Administratie Nijmegen


 


 


Betrouwbaar, professioneel en betaalbaar!


 


.


 


Uw VvE administratie in goede handen!


 


.


 


Met veel plezier helpt VvE Administratie Nijmegen ook uw VvE om een professionele administratie te verkrijgen. Dankzij de betrouwbare Twinq software kunt u overal ter wereld op elk gewenst moment de gehele administratie van uw VvE inzien. U heeft dan niet alleen inzage in de financiën (balans, resultatenrekening, begroting en alle facturen), maar ook in notulen, contracten en reparatieverzoeken van uw appartementencomplex. Uitgangspunt is een actief VvE bestuur die samen met de bewoners de dagelijkse praktische en technische zaken zelf regelen om zo fors te besparen op de kosten voor het beheer en behoud van uw appartementencomplex. Bel of mail ons voor een kennismakingsafspraak!


 


.


 


Waarom VvE Administratie Nijmegen?


 


.


 


Door gesprekken met appartementseigenaren heeft VvE Administratie Nijmegen gemerkt dat het lastig is voor veel VvE’s om een goede administrateur/penningmeester te vinden om de administratie adequaat en voor ieder VvE lid inzichtelijk te verzorgen. Bij veel VvE’s verzorgen bewoners wel de dagelijkse praktische en technische gang van zaken, maar is de administratie voor verbetering vatbaar. Bovendien constateren wij dat er te weinig gekeken wordt naar voor de hand liggende kostenbesparingen op bestaande onderhouds- en verzekeringscontracten. Naast het op professionele wijze verzorgen van uw VvE administratie, delen wij onze kennis graag om ook voor uw VvE kritisch te kijken naar lopende contracten.


 


.


 


Wie is VvE Administratie Nijmegen?


 


.


 


VvE Aministratie Nijmegen is in augustus 2014 opgericht door René Notten. Naast zijn dagelijks werk als private banker, heeft hij in zijn vrije tijd meer dan 10 jaar de gehele financiële administratie van het Rode Kruis afdeling Nijmegen e.o. in Exact online verzorgd. Sinds 2013 verzorgt René de financiële administratie van de VvE waar hij woont in Twinq. René vindt dit zo leuk om te doen, dat hij VvE Administratie Nijmegen is gestart om zo ook voor andere VvE’s de administratie in Twinq te verzorgen. Op LinkedIn, kunt u desgewenst zijn profiel nader bekijken.

TUI Reisbureau, bezoek de webwinkel of laat u adviseren in onze winkel in Nijmegen.

VakantieXperts maakt van elke vakantie een belevenis


 


Bestemming, reis en accommodatie vormen de basis van een vakantie. Maar daar begint het eigenlijk pas. Wat maakt een vakantie voor jou onvergetelijk? Wat zou je het liefst willen doen op vakantie? Eindelijk eens off-piste skiën, een keer kitesurfen, dagenlang dobberen in een zwavelmeer of een meerdaagse wandeltocht naar een bergtop maken?


 


 


 


 


 


 


Vakanties van alle reisspecialisten


 


 


Met persoonlijke aandacht en diepgaande kennis over onze bestemmingen kunnen wij je helpen om van een vakantie een unieke belevenis te maken. Onze reisexperts hebben toegang tot het complete aanbod zonvakanties, autovakanties, stedentrips, cruises, rondreizen en alle andere soorten vakanties van alle belangrijke reisspecialisten. Zo kunnen we een scherpgeprijsde reis op maat voor je samenstellen die helemaal aansluit op jouw wensen.


 


 


 


 


 


 


Deel je vakantiedromen met ons


 


 


Kom langs bij ons reisbureau en deel je wensen met ons.


 


 


Wij helpen je graag met het verwezenlijken van jouw droomreis.Tot snel,


 

 


 

De kandidaat reageert direct op uw vacature en de sollicitatie ontvangt u rechtstreeks u in uw mailbox. Ook voor Payroll en complexe vacatures op MBO+ t/m WO niveau biedt Half 9 een aanvullende dienstverlening waaronder Half 9 Recruitment. Half 9 de juiste partner voor in-, uit- en doorstroom van uw personeel!Werknemer

HALF9.nl schudt je wakker met banen die op jouw lijf zijn geschreven. Een nieuwe uitdaging, dicht bij huis, voor werkgevers waar je direct aan de slag kunt. Het is tijd om te kiezen voor een nieuwe toekomst!Wacht niet langer en solliciteer op jouw droombaan. Geen tijd te verliezen! www.half9.Werkgever!

Zoekt u kwalitatief personeel voor uw organisatie? Maak dan gebruik van de Vacaturesite van de regio: www.HALF9.nl.

Wees nou eerlijk: als u een makelaar zoekt, interesseert u maar een ding: een goed advies en professionele begeleiding bij het kopen of verkopen van uw woning. De hoogste verkoopprijs, een snelle verkoop en geen rompslomp. Laten wij er dan ook geen doekjes om winden:

ユvan der krabben makelaardij is de grootste woningmakelaardij in de regio;

ユons zeer actieve verkoopbeleid geeft ons 98% (!) naamsbekendheid in de regio;

ユuw verkooptijd is bij van der krabbben gemiddeld beduidend lager dan elders;

ユen ナ wij vinden het vanzelfsprekend dat we alles van A tot Z voor u verzorgen.We willen u dus helemaal niet vermoeien met ellenlange verhalen. Wij zijn praktijkmensen. Specialisten die weten wat telt om tot verantwoord resultaat te komen. Natuurlijk hebben we verstand van de markt. Natuurlijk kennen we ons werkgebied op ons duimpje. Natuurlijk weten we op welke details we moeten letten om u goed te kunnen adviseren.Het is niet meer dan u van een makelaar die zijn vak serieus neemt, mag verwachten.