Categorie: Boekenwinkel

Boekhandel de Feeks


Wij zijn een kleine veertig jaar geleden opgericht als feministische boekhandel,


 


hebben homo – lesbisch – biseksuele en transgender als thema toegevoegd, maar hebben ook het reguliere assortiment en we kunnen alles bestellen. Hiernaast hebben we een ruime collectie ansichtkaarten en verkopen we cadeauartikelen.


 


We zijn ook DPD parcelshop.

 

Dekker v.d. Vegt Boekverkopers is sinds april 2014 weer een zelfstandige boekhandel in het centrum van Nijmegen! Wij hebben na de faillissementen van selexyz en Polare via een geweldige crowdfundingscampagne een doorstart kunnen maken en zijn dus echt een boekhandel voor én door Nijmegen!In onze winkel vindt u boeken op bijna elk gebied. Zoekt u een mooie roman, spannende thriller, een plattegrond van Nijmegen, een reisgids, een heerlijk kookboek, een filosofisch werk, een leuk voorleesboek, dan bent u daarvoor en voor nog veel meer bij ons aan het goede adres.Ook hebben wij regelmatig auteurs op bezoek! Ze vertellen over hun werk, presenteren hun nieuwste boek, lezen voor en signeren. Als u op de hoogte wilt blijven, kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief door een mail te sturen naar info@dekkervdvegt.nl of door u aan te melden op www.dekkervdvegt.nl.Gunt u uw boeken een tweede leesleven, dan kunt u ook bij ons terecht. Wij kopen uw boeken namelijk ook in! En u kunt dus ook juweeltjes vinden op onze tweedehandsafdeling.Kom dus eens langs in onze winkel en doe een “Dagje Dekker”! En neem dan meteen een uitstekend kopje koffie met huisgemaakt gebak of een heerlijk broodje in ons vernieuwde leescafé, terwijl u uw keuze maakt uit onze prachtige boeken!!

Bij eet!verleden ontdek je de geschiedenis van onze keuken. Je bent er van harte welkom voor originele en inspirerende kookboeken, bijzondere kookpakketten en een mooi assortiment aan vergeten smaakmakers uit 2000 jaar geschiedenis. Unieke cadeau’s voor avontuurlijke foodies, nieuwsgierige kokers en kookgrage geschiedenisliefhebbers vind je hier zeker.


Verrijk je kookkunsten en ga op smaakavontuur met bijvoorbeeld een Romeins Kookpakket of een Middeleeuwse Starterkit vol bijzondere vergeten smaakmakers. Dompel je onder in de keuken van de Gouden Eeuw, maak je de pasteikunst uit de Renaissance meester of borrel er op los met historische drankjes. De historische kookboeken bij eet!verleden brengen eindeloos inspiratie voor verrassende smaken voor de tafel van nu.


eet!verleden is meer dan een winkel met bijzondere historische kookproducten. Er worden onder andere historische kookreizen, online historische kookcursussen en belevenislezingen georganiseerd. Allemaal rondom de geschiedenis van eten en drinken en bomvol inspiratie.Neem alvast een kijkje en ontdek bijzondere verhalen en verrassende recepten uit onze culinaire geschiedenis!

Meer dan 15.000 items, stripboeken, Strips,  manga, comics, graphic novels, artbooks maar ook designer toys en LP’s. Bezoek onze website of Facebook pagina voor het laatste nieuws.http://www.senorhernandez.com/index.php

Tabaks- en gemakzaak / Mackey tassenJe vindt bij Vivant De Damper voornamelijk sigaretten, sigaren en rokersbenodigdheden. Vivant De Damper is de tabaks- en gemakswinkel in Nijmegen. Kom bij ons langs voor:


 • Tabak


 • Rokersbenodigdheden


 • Loterijen


 • Wenskaarten


 • Handige kantoorartikelen


 • Tijdschrijften en lectuur


 • Souvenirs van Nijmegen


 • Ansichtkaarten van Nijmegen


 • E-sigaretten en liquids


 • Scannen, kopiëren en printen


 • PostNL Pakketpunt •  

 •  Sinds kort verkopen we ook Mackey tasjes, dassen, sjaaltjes en mutsjes! Op onze eigen website kunt U de selectie bekijken die we hebben en is er zelfs de mogelijkheid om een bestelling te plaatsen waarbij u zelf kan kiezen hoe het eruit komt te zien. Zo heeft U straks een tas die geheel origineel is en compleet met de hand is gemaakt!Mackey is ons eigen merk dat we hebben gecreëerd met als doel: originaliteit, kwaliteit en handgemaakte producten maken die hun eigen persoonlijkheid uitstralen.www.vivantdedamper.nl Wij hopen snel van U te horen!

Onze (erkende) boekhandel is gemakkelijk te bereiken en gevestigd in een eigen pand aan de rand van de binnenstad. Parkeren is geen probleem: zowel voor als achter de winkel kan men fiets of auto (parkeermeter!) neerzetten. Het Centraal Station ligt op loopafstand (10 min).Moderne en klassieke literatuur, moderne en klassieke filosofie, tentoonstellingscatalogi moderne kunst, fotoboeken, geschiedenis, design, maar ook klassieke én jazz-cd’s, muziek en film dvd’s; u vindt het allemaal in onze winkel en langzaam maar zeker ook steeds meer in onze webwinkel.In het souterrain bevindt zich een zeer uitgebreid ‘modern antiquariaat’.De ramsj afdeling, ‘modern antiquariaat’, is groot en niet alledaags en ook redelijk internationaal. Niet voor niets maakt NRC/Handelsblad voor haar “ramsj-rubriek” bijna wekelijks een keus uit onze voorraad! Men zou kunnen zeggen: “klein maar fijn”, maar zo klein is onze winkel nou ook weer niet. Roelants/Oude Mol heeft een groot aantal vaste klanten, onder wie diverse bibliotheken, opleidingen en scholen.