Categorie: Cadeau en speelgoed

Sunar Home is een grote woon- en cadeauwinkel, gespecialiseerd in handmade schalen. Het aardewerk is authentiek, handgemaakt, en hand geschilderd en afkomstig uit Turkijke.Wij zijn ook gespecialiseerd in tapijten en kindertapijten, tafelkleden, tassen, kussenslopen, Nederlandse souvenir(Nijmegen magneeten, Nijmegen t shirts ,Nijmegense vingerhoedje en lepel,) otantiek sieraden,  Turkse mozaïk lampen, kalabas lampen en cadeauartikelen. Wanneer u een passend geschenk zoekt moet u naar Sunar Home komen.

De Snuffelhoek is dealer van Bunzlau Castle, Blond Amsterdam, Yankee Candle, Pimps&Pearls en Cowparade. Tevens hebben wij Riverdale en PTMD.Tevens hebben wij ook diverse hippe, trendy tassen en shawls en zodoende voor elks wat wils.Kom snel een kijkje nemen in de Snuffelhoek

Ambachtelijke Chocolaterie & IJssalon.U ziet in de winkel op de Bisschop Hamerstraat hoe alle lekkernijen worden gemaakt. Wij zijn gespecialiseerd in de leerste eigen gemaakte macarons. Ook presenteren wij 30 smaken ijs, gemaakt van verse boerenmelk en heel veel sorbets met vers fruit.ook de lekkerste chocolade & handgemaakte bonbons in de grootste sortering die u ooit hebt gezien.

Boven aan de Stikke Hezelstraat in een mooi oud pand vindt u 2 etages vol kijk en koopplezier. Ons assortiment is zeer veelzijdig en wisselt bijna wekelijks. Bij ons vindt u onder andere woonaccessoires bloemen, planten en nog veel meer…Kom gezellig langs en laat u verrassen. Tot zo!!

Passionate about Taste! U hoeft niet verder te zoeken naar originele geschenken.Oil & Vinegar biedt een ruime keuze aan zowel kleine cadeaus als uitgebreide (kerst)pakketten voor uw persoonlijke en zakelijke relaties. Laat uw geschenk dit jaar de show stelen…verras de ontvanger met een bijzonder cadeau van Oil & Vinegar!Samen met u maken we een keuze uit ons assortiment of u kiest, heel gemakkelijk, een themapakket dat wij al voor u hebben samengesteld ( zie de bijgaande folder ). Of het nu gaat om een pakket of meerdere , u krijgt altijd een passend voorstel.Ook aan het inpakken wordt door Oil & Vinegar alle aandacht besteed, zodat u verzekerd bent van een origineel en feestelijk verpakt cadeau. We laten u graag diverse verpakkingsmogelijkheden zien.Wilt u graag eerst proeven voordat u kiest? Bezoek dan de Oil & Vinegar winkel bij u in de buurt, want bij Oil & Vinegar mag u proeven voordat u koopt. Elke dag. Kom genieten bij Oil & Vinegar!


 


 


Een culinair geschenk getuigd van goede smaak!


 


 


Voor bestellingen en informatie


 


 


Oil & Vinegar Nijmegen


 


Marikenstraat 2


 


66511 PX Nijmegen


 


T: 024-3889286


 


E:nijmegen@oilenvinegar.nl


 

Het vernieuwde concept van Stippels is nog steeds een fijne mix van bekende merken en kleine labels in een moderner jasje. Kado artikelen gemixt met Lifestyle en Fashion maken het assortiment compleet voor jong en oud!Binnenkort zijn onze artikelen ook weer te koop in onze webshop www.stippels.com

je kunt ons wel al volgen via Facebook en Instagram @stippelskadowinkel