Categorie: Cadeau en speelgoed

WAAR vestigde de allereerste winkel in Nijmegen, dit is inmiddels meer dan 10 jaar geleden.

Sociaal en duurzaam! In het atelier krijgt oud materiaal een tweede leven. De producten die we maken zijn uniek, we maken nooit exact twee dezelfde exemplaren.


Het atelier is gehuisvest in De Lindenberg in Nijmegen. We hebben daar drie atelierruimtes en een winkel. 


Atelier Meer² gelooft in de kracht van ieder mens en gaat samen met de medewerkers op zoek naar ieders unieke kwaliteiten. Bij het tot stand komen van de producten is de inbreng van de medewerkers dan ook van groot belang.


 

Het Nijmeegs lopertje is ontstaan vanuit het trotse gevoel voor onze prachtige stad Nijmegen. Het begon met leuke cadeau blikjes met heerlijke Lopertjes drop erin. Wij zijn tenslotte de Loopstad van Nederland met de vele hardloop en wandelevenementen. De Zevenheuvelenloop en de Vierdaagse zijn de grootste van de wereld.


Lopertjes zijn typisch Nijmeegse dropjes en gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en glutenvrij. 


Naast de cadeau blikjes hebben we ook mooie ruime katoenen shopper tassen, onderzetters, ansichtkaarten en meer. Neem gerust eens een kijkje op onze website.


Komend jaar hopen wij uit te breiden met nieuwe artikelen. Een fysieke winkel hebben we niet, maar via de webshop kunt u kiezen voor ophalen in Lent. 


We zoeken graag de samenwerkingen op en hebben zo al mooie initiatieven ontwikkeld. Met verschillende Nijmeegse ondernemers heb ik een mooi Nijmegen cadeaupakket samengesteld. Deze is ook helemaal naar wens in te vullen.  Voor een mooi lokaal kerstpakket kunt u bij ons terecht. 

Een statafel met een koelbak in het tafelblad zodat je drankjes koel blijven, vogelhuizen die je aan elkaar kunt bevestigen en een balkonbar waarvandaan niets naar beneden kan vallen. Onze producten zijn goed doordacht, praktisch en origineel.


Zelf bouwen

Al onze producten worden als bouwpakket geleverd, inclusief een handleiding waarop duidelijk staat weergegeven hoe je de onderdelen in elkaar kunt zetten. Sommige producten hebben voor extra stevigheid houtlijm nodig, of moeten met schroeven in elkaar worden gezet. Dit wordt dan meegeleverd met het bouwpakket. De meerderheid van de Voorbuild-producten hoef je echter alleen maar in elkaar te schuiven naar het voorbuild van de bijgeleverde bouwtekening. 


Berkenhout

Onze eerste Voorbuild-lijn hebben we geheel uit berken multiplex gemaakt. Het fijne aan berkenhout is dat het zeer uniform qua kleur en structuur is. Hierdoor blijft de uitstraling van onze producten vrijwel identiek, ook al produceren we het in grote aantallen. 


Het berkenhout wat wij voor productie gebruiken is FSC-gecertificeerd. Dat betekent dat het hout uit duurzaam bosbeheer komt. Daarbij zijn natuurbelangen, sociale aspecten en economische belangen met elkaar in balans. In de bossen waar deze berkenbomen groeien is de oogst van bomen minder dan de bijgroei, worden de rechten van de lokale bevolking gerespecteerd, wordt er gewerkt onder goede arbeidsomstandigheden en wordt de lokale economie gesteund. 


Showroom 

Momenteel kan je onze producten bezichtigen bij Houthandel & Frezerij Van Nyhout (Binderskampweg 28, 6545CB Nijmegen). Hier staan alle objecten uitgestald. Ons assortiment bestaat momenteel uit 9 producten, maar we zijn druk bezig met de ontwikkeling van nog meer bouwpakketten. Wij zijn constant bezig met het creëren van nieuwe alledaagse objecten met een twist, dus houd ons in de gaten!

Onze winkel is een leuke cadeauwinkel in de binnenstad van Nijmegen.

Blokkenpiloot is een LEGO speciaalzaak in het hart van Nijmegen, geopend in 2019. Op 100m2 vind je het complete assortiment van het wereldberoemde speelgoedmerk uit Denemarken. Alle sets van LEGO City tot DUPLO, Technic, Friends, Star Wars en NINJAGO, je vindt het allemaal bij Blokkenpiloot.


Gevorderde bouwers komen ook aan hun trekken met exclusieve sets in de Icons en LEGO Ideas serie. Ook voor collectible minifiguren, verlichting voor je LEGO sets en boeken vol bouwinspiratie kun je bij Blokkenpiloot terecht.


Het complete assortiment kan je online bestellen op www.blokkenpiloot.nl. Laat je bestelling thuis bezorgen of haal ‘m op in de winkel. Check voor je bezoek de openingstijden.

Nieuw in Nijmegen;


Bij Dré


BIJ DRÉ·DONDERDAG 27 SEPTEMBER 2018


Welkom bij Dré – dé plek voor de leukste cadeau’s in Nijmegen!


Hallo! Ik ben Dré, de man achter “bij Dré” – dé winkel waar je altijd een glimlach op je gezicht krijgt. Gevestigd in het prachtige Nijmegen is mijn winkel dé hotspot voor de leukste cadeaus.


Kom binnen en laat je verrassen door een overvloed aan cadeautjes, perfect voor iedere gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een origineel verjaardagscadeau, een jubileumgeschenk, of gewoon iets om de dag van een geliefde op te fleuren, ik heb het allemaal!


Mijn passie ligt in het vinden van unieke en persoonlijke cadeaus – dingen met een knipoog of een vleug humor. Je zult versteld staan van de inspiratie die je hier kunt opdoen. Alles wat ik selecteer, draagt bij aan een beetje meer geluk en vrolijkheid in het leven.


Dus, waar wacht je nog op? Kom langs “bij Dré” en laat je verleiden door de uitgebreide collectie cadeaus die jouw zoektocht een stuk leuker maken. Mijn winkel is gevuld met originele vondsten en ik sta klaar om je te helpen de juiste keuze te maken.


Tot ziens “bij Dré” in de altijd gezellige en bruisende Houstraat in Nijmegen!


 


Groet, 


Dré