Categorie: Catering

Welkom bij Thiemeloods. De locatie waar het mogelijk is om de vier ruimtes los of gezamenlijk te huren. Daarnaast worden er ook culturele evenementen georganiseerd. Een overzicht hiervan is te vinden op onze pagina “Programma”.

Tijdens openbare activiteiten en culturele evenementen, bent u welkom op ons terras en in de Foyer. Hier kunt u genieten van een drankje en hapje.Een hybride bijeenkomst organiseren is bij Thiemeloods ook mogelijk. Denk daarbij aan een fysieke bijeenkomst waarbij middels livestream een groter publiek kan worden bereikt. Voor meer informatie of bij interesse, neem contact met ons op!

Uiteraard houden we ons aan de regels, lees daarover meer op onze contactpagina.

Koffie is een product dat leeft. Voor mij werd dat duidelijk in 2009, in mijn tijd als HR-medewerker. Sinds die ontdekking doe ik niks liever dan zoveel mogelijk koffie proeven, bereiden en liever nog: anderen enthousiasmeren voor het vloeibare zwarte goud.


Omdat ik ook het horecawerk, waar ik als 14-jarige inrolde, niet kon loslaten werd mijn (vogel)vlucht ineens ontzettend zichtbaar. Tijdens het behalen van diverse barista-certificaten, zag ik de mogelijkheid om van mijn liefste hobby mijn werk te maken en daarmee werd mobiele espressobar ‘RockaCoffee’ zijn eerste festival ingeblazen.


Sindsdien heeft menig festivalganger in Nederland een vers gebrand kopje koffie kunnen proeven. Het gevoel wanneer een ander oprecht staat te genieten van deze ronde, zoete pracht wakkerde mijn enthousiasme nóg verder aan!


Vleugels uitslaan


Toen de kans zich voordeed om in het oude Honigcomplex in Nijmegen een workshopruimte voor koffiefanaten in te richten, heb ik deze gelijk aangegrepen. Met hulp van mijn vrienden van Blommers Coffee Roasters en First Things First ontstond al snel een plek waar koffie beleefd, geleefd en gevierd wordt. Het gaf mij de kans mijn vleugels wijd uit te slaan en anderen op deze plek te ontvangen: van koffieprofessional tot -liefhebber.


 


Cup of Blackbird werd, en is mijn eigen koffieplantage die dagelijks in volle bloei staat. Waarbij ik word gevoed door de leergierigheid en het plezier van anderen. Dat inspireert mij weer om nog dieper te graven naar kennis, nóg meer cafeïne te verwerken en nog meer te leren van, en samen te werken met andere gedreven koffiejunkies.


En die opgedane kennis deel ik graag met jou: serieus, maar altijd spelenderwijs en uiteraard aangepast aan ieder gewenst niveau.

Bedrijfspagina over Stichting OntmoetplanB/Wereldkoks


Op zoek naar catering met multiculturele hapjes? Een kookworkshop, een klassenactiviteit of een private diner met een werelds tintje? Of wil je in een relaxte sfeer een hapje eten in #proefdewereld?


 


Dan kun je terecht bij Wereldkoks.


 


 


Wereldkoks is een initiatief van stichting OntmoetplanB. We stimuleren mensen die nét de aansluiting missen met de arbeidsmarkt, de stap te maken naar een beroepsopleiding en/of betaald werk.


 


 


Mensen uit verschillende culturen (óók de Nederlandse!) en met verschillende achtergronden werken bij ons in de kookstudio en volgen tegelijkertijd een opleiding. Samen laten ze je de wereld proeven: in kookworkshops, de cateringen voor feestjes en partijen, of in onze unieke #Proefdewereld, elke woensdagavond. Tijdens deze avonden kunt elke week de smaak van een ander land of werelddeel proeven.


 


 


 


 


 


 


 

U vindt restaurant Indian way aan het begin van het centrum vlakbij museum het Valkhof en met uitzicht op het Hunnerpark. Het restaurant heeft een moderne oosterse sfeer met warme kleuren en bestaat al sinds 1994. Voor een impressie, klikt u op het filmpje via onze website. Centraal in de Indiase keuken staat enerzijds de tandoori (klei-oven), waarin de verschillende vleesgerechten bijzonder mals worden gegrild en anderzijds de curries. De curries, niet te verwarren met kerrie, zijn sauzen van verschillende kruidenmelanges waarin het vlees, vis of groenten wordt verwerkt. We hebben 57 hoofdgerechten waarvan er 9 vegetarisch zijn. Bij elk gerecht is vermeld of het mild (geen enkel scherp kruid in aanwezig, licht zoet van smaak), medium of pittig gekruid is.  Al onze hoofdgerechten zijn glutenvrij. En alle gerechten worden vers klaargemaakt en dat proef je. We adviseren u graag om tot een goede keuze te komen.Heeft u binnenkort een feestje?  Al vanaf €16,- p.p. heeft u een heerlijke Indiaas buffet thuis of op uw bedrijf.  Zie onze website,  kopje catering.Tot ziens, team restaurant Indian Way