Categorie: Concept store

Onze kleding-, tassen- en schoenen-selectie bestaat uit Scandinavische, Engelse en Amerikaanse merken die niet tot nauwelijks in Nijmegen verkocht worden. We kopen nooit veel stuks van een item in en de merken hebben iedere maand een nieuwe “drop”, waardoor we een vrij uniek aanbod creëren. Daarnaast gaan wij 6 keer per jaar naar Parijs om daar de laatste trends te shoppen die direct daarna in de winkel te vinden zijn voor fijne, betaalbare prijzen. Dat geldt sowieso voor ons hele assortiment. We willen unieke items aanbieden, maar wel voor een betaalbare prijs.


Onze doelgroep is ontzettend breed in leeftijd. We hebben onze jonge doelgroep die altijd binnenloopt voor de laatste trendjes, maar we bieden ook zeker een collectie aan voor de jonge oma’s die bij ons shoppen!


Onze fashion afdeling in deze winkel is dus vooral gericht op vrouwen, maar mannen zijn meer dan welkom! Ons assortiment bestaat namelijk ook uit interieur, cadeautjes, kaarten en boeken. Ook hierin zoeken we altijd naar onze eigen unieke stijl en proberen we merken in te kopen die niet tot nauwelijks in Nijmegen verkocht worden. Deze merken komen voornamelijk uit Scandinavië en Nederland. Maar we hebben bijvoorbeeld ook boeken uit Australië en posters uit San Francisco. Hoe leuk is dat!


En dan hebben we nog onze nieuwste aanwinst: onze MOM department. Julie was zelf in 2018 zwanger en droeg dagelijks kleding van Make My Day. “Dit is mijn stijl en ik wilde hier tijdens mijn zwangerschap niet vanaf wijken. Gelukkig merkte ik dat er zoveel draagbaar is uit ons assortiment, met een beetje creativiteit.” Dat zette ons aan het denken. Daarom hebben we nu, 2 jaar laten, onze MOM department geïntroduceerd. Een apart stukje in de winkel met een selectie van onze huidige collectie die ook met zo’n mooie buik draagbaar is. Daarnaast vind je er kraamcadeautjes, mooie sieraden met sterrenbeelden, de leukste luiertassen van Make My Day zelf en t-shirts van het merk Womom.

Twee ondernemingen in een pand maakt 512 Nijmegen. 512 biedt (duurzame) vrouwenmode, sieraden en een huismerk genaamd Wakker wat gemaakt wordt in Nederland.512 zit samen met Bleshyou gevestigd aan de van Broeckhuysenstraat 20 in Nijmegen. Bij Bleshyou kan je terecht voor de meest bijzondere planten.  

Coef Concept Store is in 10 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in Nijmegen en wijde omgeving. Je vindt er fashion en sneakers van alle top labels zoals Daily Paper, Stüssy, Adidas, Karhu, Vans en Filling Pieces. Daarnaast vind je er de meest gewilde accessoires van Casio, Fjallraven en Kangol. Het concept wordt gecompleteerd door een snel groeiende kapsalon onder hetzelfde dak met 10 plaatsen, waar zowel mannen en vrouwen terecht kunnen voor de laatste haarmode.

Het vernieuwde concept van Stippels is nog steeds een fijne mix van bekende merken en kleine labels in een moderner jasje. Kado artikelen gemixt met Lifestyle en Fashion maken het assortiment compleet voor jong en oud!Binnenkort zijn onze artikelen ook weer te koop in onze webshop www.stippels.com

je kunt ons wel al volgen via Facebook en Instagram @stippelskadowinkel

Al vele jaren voeren wij een aantal topmerk keukens vooral uit Italië.Onze leveranciers leveren niet alleen prachtige designs maar zij gebruiken ook mooie en kwalitatief hoogwaardige en bijzondere materialen. Hierdoor garanderen wij u vele jaren plezier van uw keuken en hebben en houden wij tevreden klanten.Wij leveren onder andere o.a de volgende topmerken:Miele (premium partner), Bora (gouden partner), Mittel, Binova, Valcucine (conceptstore) en Quooker.                           Omdat elke klant zijn eigen voorkeur heeft qua sfeer en uitstraling bieden wij de mogelijkheid om keuzes te maken uit ons assortiment met als afwerking een kleur naar keuze, dit alles zorgt ervoor dat het ontwerp past bij u waarin persoonlijke wensen worden uitgewerkt tot het gewenste resultaat.Loop gerust eens vrijblijvend onze winkel Rikken keukens Nijmegen binnen voor meer informatie.