Categorie: Concept store

Buiten de winkeltijden kunt u ook op afspraak komen kijken , zoekt u een speciaal meubelstuk, ook zijn zoekopdrachten mogelijk.


 

WAAR vestigde de allereerste winkel in Nijmegen, dit is inmiddels meer dan 10 jaar geleden.

Laat je verrassen door de prachtige Homeland, fashion women, fashion men en fashion kids collectie van Sissy-Boy.


HOMELAND


Maak van je huis een thuis met de Sissy-Boy Homeland collectie. Van prachtige kussens en kandelaars tot leren of velvet banken en stoelen. Kies voor sfeervolle kleuren en materialen en stijl je interieur tot in de puntjes af. Door het grote assortiment van Sissy-Boy vind je altijd hét perfecte item.


FASHION WOMEN


Naast de mooiste items voor in je interieur, vind je bij Sissy-Boy ook elegante dameskleding. Jurken, rokken, blouses, broeken en nog veel meer. Alle kledingstukken die jij nodig hebt om de perfecte look te creëren. Of je stijl nu stoer, vrouwelijk, casual of chique is, Bij Sissy-Boy slaag je altijd. Laat je inspireren door de verrassende prints en materialen van dit seizoen en kies je favoriete kledingstuk.


FASHION MEN


Het begint uiteraard met een goede basis, de essentiële kledingstukken van een man. Sissy-Boy helpt je hierbij. Prachtige broeken, overhemden, truien en t-shirts voor de heren. Alle items passen bij elkaar zodat je moeiteloos kan combineren, zowel naar je werk als in het weekend. Ga je voor rustige kleuren of houd je wel van een uitgesproken print?


FASHION KIDS


De Sissy-Boy kids collectie is een bonte verzameling van verschillende prints en stoffen. Met de kindermode van Sissy-Boy komen je kids goed voor de dag op het schoolplein. De kids collectie bestaat uit jongenskleding en meisjeskleding, van baby tot tiener.


“Life designed with Sissy-Boy”

Sissy-Boy is a unique fashion and lifestyle brand with over 40 stores in the Benelux today. Sissy-Boy is a brand with Dutch roots and a global attitude. A brand with a story. And this story is not just about clothing, but also about food, drink, care, styling, and much more. It’s all about combinations and the special connections and experiences that emerge from them. Fashion with interior, styling with living, a dress with accessories. Together with Sissy-Boy, you shape the basic needs of your life. Therefore, Sissy-Boy’s creed is: Life designed with Sissy-Boy.

Optiek, Wellness en Cadeau in een prachtig karakteristiek pand (Eyelove, Janzen, Louis Widmer, G~Maxx dameskleding).

Bob & Bill is een conceptstore waar je al jouw schatten kan vinden onder één dak. Na het afstuderen aan de Willem de Kooning academie, startten Sophie en Michou in maart 2014 hun bedrijf in Rotterdam. Een piepkleine winkel met werkplaats verstopt in Rotterdam West. Na een paar jaar werden ze gevraagd mee te participeren met Collectiv. by Swan. De winkel in Rotterdam werd gesloten en ze openden in meerdere Collectiv. by Swan winkels. In de tussentijd zijn ze ook samen gegaan met de Rotterdamse ontwerpster Margaret West in de winkel Ginza en zijn ze verantwoordelijk voor de ‘fashion-corner’ in de conceptstore Voorlopig Delft.


Na vijf en een half jaar was het tijd om een nieuwe Bob & Bill flagshipstore te openen. Deze is in november 2019 geopend in Nijmegen.


See you soon in Nijmegen!

Wij zijn er om mensen met een arbeidsbeperking te helpen werk van hun talent te maken. Daarom is Het Theezaakje een Social Enterprise.


Iedereen met een arbeidsbeperking is welkom bij Het Theezaakje om arbeidsvaardigheden te leren, zich te ontwikkelen en in een klein en veilig team het beste uit zichzelf te halen.


Wij werken samen met o.a. horeca, bedrijven, retail, zorginstellingen en andere organisaties door heel Nederland.


Onze eigen theelijn van acht ludieke biologische theemelanges zijn de basis van onze werkzaamheden. De zakken worden met de hand gezeefdrukt, gevuld en vanuit de winkel over het land verspreid. Dankzij de verkoop van deze zakken hebben we bestaansrecht. Onze bedrijfsvoering is bijna volledig gericht op voortdurende instroom en uitstroom van onze theelijn.


Nu zijn we nog voor een groot gedeelte afhankelijk van subsidies, maar zouden heel graag onze volledige inkomsten uit de verkoop van thee halen zodat we een duurzame en zelfredzame organisatie zijn.


Hoe leuk zou het zijn als jij ons daarmee wil helpen!

Kunstkamer Kraai is een kunstdierenwinkel en atelier.


De ‘kunstdierenwinkel’ heeft wisselende exposities en er is ‘Kunst’ en ‘kunst’ te zien en te kopen.


Specialisatie zijn mens- en dierportretten in opdracht van Dominique Ebbeng en schilderijen, beelden en taxidermie van Karen van Dooren.


In het atelier dat aan de kunstdierenwinkel vast zit wordt werk gemaakt voor verschillende exposities in binnen- en buitenland.


Je bent welkom om Kunstkamer Kraai in te lopen om te kijken, je (huis)dier te laten zien of vast te (laten) leggen.

Wereldwinkel Nijmegen is één van de vele Wereldwinkels in Nederland. Onze winkel is een leuke cadeauwinkel in de binnenstad van Nijmegen.