Categorie: Dienstverlening

Wij zijn Maxflex

Sinds de start in 2005 is Maxflex gevestigd in de Van Welderenstraat in Nijmegen. Gedurende deze periode zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de uitzendwereld van Nijmegen en de directe omgeving. We staan voor onze uitzendkrachten klaar en werken al langjarig samen met een aantal werkgevers.

We vinden het belangrijk dat mensen die zaken met ons doen, of dat nu bedrijven of uitzendkrachten zijn van ons op aankunnen. We staan voor onze afspraken en doen wat we zeggen. No-nonsense, rechtsreeks contact en met hart voor de zaak.

Water is plezier, daar staat Ezzy’s voor. Met meer dan 25 jaar ervaring binnen de zwembranche, een waar begrip in Nederland. Sinds maart 2024 vind je Ezzy’s Nijmegen in het pand van Living-Inn. Op deze locatie verzorgen wij zwemactiviteiten voor jong en oud. Spetterplezier voor de kleinsten, Peutersurvival en natuurlijk de allerleukste zwemlessen. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van AquaSporten. Van AquaBootcamp voor de intensieve sporter, tot AquaVitaal voor de mensen met meer levenservaring. Deze Ezzy’s locatie kenmerkt zich door de kleinschaligheid en korte communicatielijnen.

Trainingscentrum Michi biedt iedereen de mogelijkheid lichaam en geest te ontwikkelen, plezier te hebben en elkaar te ontmoeten.

 

Wij bieden karate, yoga, weerbaarheidstraining. Ook verhuren wij onze ruimtes voor beweegactiviteiten die binnen onze visie passen.

Sinds 2009 hebben wij al talloze fraaie vijverroosters afgeleverd in Nederland en nog véél meer in België. Deze roosters zijn absoluut 100% kindveilig en voorkomen ook dat honden of katten in de vijver vallen. Ook tegen reigers of andere gevleugelde viseters zijn ze zeer effectief! Afhankelijk van het formaat van uw vijver worden de roosters in handzame delen vervaardigd waarbij het patroon in het ene deel netjes aansluit op het volgende. De roosters worden gezandstraald, verzinkt en krijgen een dubbele laag poedercoating voor maximale bescherming tegen al dat water in de buurt. Onze roosters zijn daardoor praktisch onderhoudsvrij, afgezien van jaarlijkse poetsbeurt om stof en bladresten te verwijderen. In de meeste gevallen kunnen onze vijverroosters heel eenvoudig en zonder montage op de vijverrand geplaatst worden.


Ongetwijfeld heeft u nog veel meer vragen over dit onderwerp. De meest voorkomende vragen hebben we op de faq pagina alvast voor u beantwoord. Een prijsindicatie voor een rooster voor úw vijver is eenvoudig te berekenen als u het aantal vierkante meters van het wateroppervlak weet. Zie hiervoor de pagina patronen & prijzen.

Dit alles gebeurt in winkelcentrum Dukenburg. Fietsen kunne ook opgehaald en bezorgd worden. Alles kent  3 maanden garantie Zowel computers, laptops en fietsen. 

Bij Mea Fysio Nijmegen Centrum kunt u zonder verwijsbrief een afspraak maken. Deze afspraak (eerste gratis binnen 48 uur) vindt dan zo snel mogelijk plaats; uiterlijk binnen twee werkdagen. Over de declaratie hoeft u zich geen zorgen te maken; fysiotherapeutische behandelingen van Mea Fysio worden door alle zorgverzekeraars vergoed, mits u voldoende voor fysiotherapie verzekerd bent. (Check van te voren CZ, Ohra en Delta -Lloyd.)Visie Mea Fysio

– Mensen leren om te gaan met de mogelijkheden en beperkingen van hun lichaam.Missie Mea Fysio

– Zorgen dat mensen kunnen en blijven bewegenOnze kwaliteiten zijn:

  • Contracten met zorgverzekeraars
  • Professionele dienstverlening
  • Diverse specialisaties
  • Modernste medische inzichten  • Binnen 48 uur een afspraak
  • Professionele begeleiding
  • Hoge kwaliteit zorg
  • Diverse specialisaties


 

Directe Toegang Fysiotherapie Mea Fysio


Directe Toegang Fysiotherapie. Wat betekent dat voor u?U heeft géén verwijsbriefje nodig voor de fysiotherapeut. Natuurlijk, u mag nog altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts. Maar het hoeft in principe niet meer. Dat heeft voordelen. Zo komt u ‘direct’ bij de specialist in beweging terecht. Zodat u weer ‘direct’ kunt beginnen met werken aan uw herstel. De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg.De fysiotherapeut zal de huisarts blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst. Als u besluit rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, dan voert deze eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat hij eerst vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Zo niet, dan kan hij u bijvoorbeeld doorsturen naar de huisarts.Wanneer u wel behandeld kan worden door de fysiotherapeut, dan kan hij, of één van zijn collega’s, in overleg met u aan de slag. En dat is wel zo prettig. Immers, hoe sneller u behandeld kunt worden, hoe sneller u herstelt.Voor iedereen is er wel een specialist, of u jong bent of oud, last hebt van klachten opgedaan tijdens het sporten of het werk. Ook met specifieke klachten aan bijvoorbeeld uw bekken, uw kaakgewricht, uw wervelkolom of een opgezette arm na een borstoperatie kunt u terecht bij een gespecialiseerde fysiotherapeut.Mea Fysio Nijmegen Centrum maakt bewegen mogelijk

Onze studiebegeleiding is er voor middelbare scholieren in de regio Nijmegen die niet goed weten hoe te leren of moeite hebben met het overzien, plannen en structureren van hun schoolwerk. We stellen een op uw kind toegemeten pakket samen uit ons brede aanbod van begeleidingsvormen. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop.Orthopedagogisch gespecialiseerdUniek aan Orthopedagogische Studiebegeleiding Nijmegen zijn onze intensieve en specialistische begeleiding. Deze vinden plaats onder leiding van (ortho)pedagogen in kleine, prikkelarme zalen waarbij wordt geput uit meer dan 15 jaar ervaring met het begeleiden van leerlingen met AD(H)D, dyslexie, -calculie of -fasie, NLD, ODD of vormen van autisme.Meer weten? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

YoungCapital staat voor jong talent: het kapitaal van elke organisatie die voorop wil blijven lopen. Jonge talenten zijn de aanjagers van de vernieuwing in het bedrijfsleven. Vernieuwing die onmisbaar is voor een grotere concurrentiekracht en een betere toekomst. Daarom helpen wij jonge talenten hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren.

Bedrijfspagina over StartUp NijmegenStartUp Nijmegen biedt een toffe werkplek voor ondernemers. Daarnaast helpen wij om jouw ondernemende ambities waar te maken! Je werkt in een energieke omgeving met een ondernemende spirit.Met: boostprogramma, werkplek (24/7), collega-ondernemers, Wi-Fi, overlegruimtes, hulp bij administratie, belastingadvies, ondersteuning in structuur en ritme van werkdagen én een groot netwerk. Kortom, bij ons groei je gegarandeerd!StartUp Nijmegen helpt je met zelfdiscipline, doorzettingsvermogen en passie. Dé drie eigenschappen waarover een startende ondernemer onvoorwaardelijk moet beschikken!Bekijk onze website voor meer informatie!