Categorie: Dienstverlening

Karaoke Café van Deelen.

De enige normale kroeg in het centrum van Nimma waar gezelligheid voorop staat en lekkere muziek wordt gedraaid.

Waar de mensen nog inspraak hebben in de muziek en waar gin tonic gewoon gin tonic is zonder komkommer of bloemenblaadjes erin. Waar je ongegeneerd mee kunt brullen op de muziek en waar je tijdens de karaoke lekker mee kunt blèren.

Waar de eigenaar nog zelf achter de bar staat en waar het personeel nog vriendelijk is en de prijzen betaalbaar zijn. Waar het publiek gemêleerd is en iedereen gelijk is.

Geloof je het niet?

Kom dan maar eens kijken. Tot snel.

Vriendelijk, Kundig, Professioneel en Behulpzaam!

Dit is waar Erwin Thoonen makelaardij (NVM) voor staat.
Een vertrouwd gezicht in Nijmegen.

Ervaren en gecertificeerd makelaar
Erwin Thoonen heeft vele jaren ervaring in aan- en verkoop en taxaties van onroerend goed in de omgeving van Nijmegen. “Als gecertificeerd makelaar bezoek ik iedere woning en blijf ik persoonlijk betrokken bij het gehele aan- of verkoopproces. Het verkopen of aankopen van een woning is één van de belangrijkste beslissingsmomenten in een leven. Het is daarom van belang als makelaar de wensen van je opdrachtgever te kennen maar ook alle specifieke kenmerken van de woning en omgeving te weten.”

Betrokken van begin tot eind 
“Na een aantal jaren voor zowel een klein als groot makelaarskantoor gewerkt te hebben ben ik enige tijd werkzaam geweest voor een beleggingsmaatschappij en projectontwikkelaar. 
In de huidige markt krijgen we steeds vaker de vraag dat men op zoek is naar een belegging en/of pensioen in “stenen”. Aangezien wij continu betrokken zijn als adviseur bij ontwikkelingslocaties in en om het centrum van Nijmegen, sluit ons aanbod aan op deze vraag. Zo weten wij de interessantere objecten voor deze markt te bemachtigen.” 

Prettig contact en duidelijkheid zijn de basis
“Ook adviseren wij bij het administratieve en/of bouwkundige beheer en wijzen wij kandidaten op de (ook minder leuke) consequenties die een o.g. belegging met zich meebrengt. Voor de gehele dienstverlening staat voorop dat ik goede contacten onderhoud met mijn opdrachtgevers!””


Contactgegevens

Tel.: 024-204 20 20

Email: info@demakelaarvannijmegen.nl

Site: https://www.demakelaarvannijmegen.nl


 


Being yourself is the prettiest thing you can be! Wij geloven dat iedere vrouw – los van haar leeftijd, lengte of maat – het recht heeft om er goed uit te zien en dat kan met Zizzi. Zizzi is een Deens merk gespecialiseerd in trendy mode van maat 42 t/m 56. De steeds wisselende collectie bestaat uit een groot jeansaanbod met perfect passende broeken, leuke tops, goede breisels en prachtige jassen voor vrijwel iedere leeftijd en stijl. Kwaliteit, mode en goede prijs-kwaliteitsverhouding zijn belangrijk voor Zizzi, net als een spontane en vriendelijke benadering van klanten. Wij zijn Zizzi!! En dat merk je in onze winkel. Tijd voor elkaar, een praatje, een lach, aandacht en een kop koffie maken dat je je snel op je gemak voelt. Wij adviseren graag en gaan samen op zoek, niet naar wat past, maar wat past bij jou! Altijd onder één voorwaarde; voel je happy in wat je draagt, want dan ga je stralen en straalt onze Zizzi Fashion samen met jou! Let’s meet @zizzi.nijmegen

Bij Mea Fysio Nijmegen Centrum kunt u zonder verwijsbrief een afspraak maken. Deze afspraak (eerste gratis binnen 48 uur) vindt dan zo snel mogelijk plaats; uiterlijk binnen twee werkdagen. Over de declaratie hoeft u zich geen zorgen te maken; fysiotherapeutische behandelingen van Mea Fysio worden door alle zorgverzekeraars vergoed, mits u voldoende voor fysiotherapie verzekerd bent. (Check van te voren CZ, Ohra en Delta -Lloyd.)Visie Mea Fysio

– Mensen leren om te gaan met de mogelijkheden en beperkingen van hun lichaam.Missie Mea Fysio

– Zorgen dat mensen kunnen en blijven bewegenOnze kwaliteiten zijn:

 • Contracten met zorgverzekeraars
 • Professionele dienstverlening
 • Diverse specialisaties
 • Modernste medische inzichten • Binnen 48 uur een afspraak
 • Professionele begeleiding
 • Hoge kwaliteit zorg
 • Diverse specialisaties


 

Directe Toegang Fysiotherapie Mea Fysio


Directe Toegang Fysiotherapie. Wat betekent dat voor u?U heeft géén verwijsbriefje nodig voor de fysiotherapeut. Natuurlijk, u mag nog altijd eerst een afspraak maken bij de huisarts. Maar het hoeft in principe niet meer. Dat heeft voordelen. Zo komt u ‘direct’ bij de specialist in beweging terecht. Zodat u weer ‘direct’ kunt beginnen met werken aan uw herstel. De huisarts blijft de centrale rol spelen in de coördinatie van uw zorg.De fysiotherapeut zal de huisarts blijven informeren, tenzij u aangeeft dat u dat niet wenst. Als u besluit rechtstreeks naar de fysiotherapeut te gaan, dan voert deze eerst een zogenaamde screening uit. Dit betekent dat hij eerst vaststelt of u bij de fysiotherapeut aan het juiste adres bent. Zo niet, dan kan hij u bijvoorbeeld doorsturen naar de huisarts.Wanneer u wel behandeld kan worden door de fysiotherapeut, dan kan hij, of één van zijn collega’s, in overleg met u aan de slag. En dat is wel zo prettig. Immers, hoe sneller u behandeld kunt worden, hoe sneller u herstelt.Voor iedereen is er wel een specialist, of u jong bent of oud, last hebt van klachten opgedaan tijdens het sporten of het werk. Ook met specifieke klachten aan bijvoorbeeld uw bekken, uw kaakgewricht, uw wervelkolom of een opgezette arm na een borstoperatie kunt u terecht bij een gespecialiseerde fysiotherapeut.Mea Fysio Nijmegen Centrum maakt bewegen mogelijk

U wilt een betrouwbare reisadviseur met persoonlijke kennis én (reis)ervaring in Latijns Amerika. Door mijn reiservaring in Latijns Amerika en het wonen en werken in Ecuador ben ik de partner die u zoekt. Een partner die met u meedenkt, die uren uitzoekwerk bespaart, 100% maatwerk levert en een reis vol geluk voor u creëert. Met lokale ervaringen, een vleugje luxe en met het oog op duurzaamheid.Travel Happiness Company is reizen met emotie, verbinding creëren, waarnemen van het moment en zorgen voor een blijvende herinnering. Geluk is voor iedereen anders. Dus ook een reis is voor iedereen anders. Met veel plezier adviseer ik u over de mogelijkheden qua reisroute, bijzondere accommodaties en activiteiten. Dit bespaart u uren uitzoekwerk en met mijn insider tips leert u de beste en mooiste plekjes van het land kennen.

Onze studiebegeleiding is er voor middelbare scholieren in de regio Nijmegen die niet goed weten hoe te leren of moeite hebben met het overzien, plannen en structureren van hun schoolwerk. We stellen een op uw kind toegemeten pakket samen uit ons brede aanbod van begeleidingsvormen. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop.Orthopedagogisch gespecialiseerdUniek aan Orthopedagogische Studiebegeleiding Nijmegen zijn onze intensieve en specialistische begeleiding. Deze vinden plaats onder leiding van (ortho)pedagogen in kleine, prikkelarme zalen waarbij wordt geput uit meer dan 15 jaar ervaring met het begeleiden van leerlingen met AD(H)D, dyslexie, -calculie of -fasie, NLD, ODD of vormen van autisme.Meer weten? Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvend gesprek.

YoungCapital staat voor jong talent: het kapitaal van elke organisatie die voorop wil blijven lopen. Jonge talenten zijn de aanjagers van de vernieuwing in het bedrijfsleven. Vernieuwing die onmisbaar is voor een grotere concurrentiekracht en een betere toekomst. Daarom helpen wij jonge talenten hun plek op de arbeidsmarkt te veroveren.

Bedrijfspagina over StartUp NijmegenStartUp Nijmegen biedt een toffe werkplek voor ondernemers. Daarnaast helpen wij om jouw ondernemende ambities waar te maken! Je werkt in een energieke omgeving met een ondernemende spirit.Met: boostprogramma, werkplek (24/7), collega-ondernemers, Wi-Fi, overlegruimtes, hulp bij administratie, belastingadvies, ondersteuning in structuur en ritme van werkdagen én een groot netwerk. Kortom, bij ons groei je gegarandeerd!StartUp Nijmegen helpt je met zelfdiscipline, doorzettingsvermogen en passie. Dé drie eigenschappen waarover een startende ondernemer onvoorwaardelijk moet beschikken!Bekijk onze website voor meer informatie!

Nannies Speelwinkel, de leukste winkel voor kinderen!


In de Molenpoort Passage in het centrum van Nijmegen heeft Nannies de eerste enige echte Speelwinkel geopend!Wat verkopen jullie in de Speelwinkel?

We verkopen niks: je kunt bij ons spelen! Bouwen, tekenen, klimmen, gamen, lezen, chillen, knutselen, tafelvoetballen, enzovoort. Spelen zoals kinderen dat leuk vinden. Vanaf 3 jaar (wanneer je ook zindelijk bent) ben je welkom!Mogen papa en mama mee?

Nee, hoe lief ze ook zijn, de Speelwinkel is alleen bestemd voor kinderen. De Nannies-juffen van de Speelwinkel (gediplomeerde medewerkers van Nannies Kinderdagverblijven en Nannies Na School) zorgen voor je en helpen je als dat nodig is.Wat moeten papa en mama dan doen?

Tja, die moeten maar iets verzinnen. Schoenen passen? Boodschappen halen? Naar de kapper? Kopje koffie drinken? Als ze maar bereikbaar zijn zolang jij bij ons speelt. Want als je moe wordt of uitgespeeld bent, dan bellen we ze op om je op te komen halen.Wanneer kan ik komen spelen?

De Speelwinkel is open op woensdagmiddag, zaterdag en koopzondag. Je mag maximaal 2,5 uur lang komen spelen en het kost € 2,50 per half uur. Betaling vindt achteraf plaats, via PIN.In het kort:

 • Voor ‘Nannies-kindjes’ is het spelen in de Speelwinkel gratis!
 • Voor kinderen vanaf 3 jaar.
 • Maximaal 2,5 uur lang spelen.
 • €2,50 per half uur, betaling achteraf via PIN.


Kom je ook spelen in de Speelwinkel?