Categorie: Dienstverlening

Counselling Praktijk Gelderland (CPG) is een counselling- en coach praktijk voor volwassenen en kinderen met:ADD

ADHD

Autisme (bijv. PDD-NOS, Syndroom van Asperger)

Persoonlijkheidsstoornis

Burn-out

Vermoeidheid

Wij bieden onder andere:Individuele begeleiding

Groepsbegeleiding

Studiebegeleiding

Studentengroep

Adem- en Ontspanningstraining

Jobcoaching

Ondersteuning bij het aanvragen van een Persoonsgebonden Budget (PGB)

Onze werkwijze kenmerkt zich door een professionele maar bovenal persoonlijke aanpak. Je diagnose vormt wellicht een leidraad, maar jij als mens staat bij Counselling Praktijk Gelderland (CPG) altijd centraal.Wil je begeleid worden in het aanbrengen van bijvoorbeeld meer structuur, praktische oplossingen of langdurige verbeteringen? Neem contact op voor een vrijblijvende en gratis kennismaking.

Poelmann van den Broek advocatenU bent ondernemer, elke dag opnieuw. Misschien niet letterlijk, maar iedereen die werkt of studeert is ondernemend. Daarbij komt u vaker juridische zaken tegen dan u wellicht denkt.

Een huur- of arbeidsovereenkomst, een vergunningsaanvraag bij de gemeente, afspraken met uw zakenpartner, (ver)koop van uw bedrijf, bescherming van uw handelsnaam, het winnen of verliezen van een aanbesteding. Zomaar wat voorbeelden die verstrekkende gevolgen kunnen hebben als uw rechten niet goed zijn vastgelegd.Dat zijn geen zaken waar u dagelijks bij stil wilt staan. Daarom neemt Poelmann van den Broek uw juridische zaken en zorgen uit handen, zodat u door kunt gaan met ondernemen. Dat doen we al meer dan 35 jaar en op een persoonlijke en heldere manier, zodat u weet waar u aan toe bent.

Kortom, wij maken het graag voor u in orde. Want ons doel is dat u ongeremd kunt ondernemen. En dat merkt u.Vanuit de clusters Ondernemingen en Vastgoed zijn zo’n 40 advocaten actief voor overheid, bedrijven en non-profitorganisaties in o.a. gezondheidszorg, onderwijs, bouw, horeca en recreatie, finance, industrie, ICT, transport en logistiek, media, reclame en communicatie, retail en projectontwikkeling.Loopt u tegen een juridisch vraagstuk aan, of wilt u gewoon meer weten over juridische actualiteiten en ontwikkelingen? Neem dan contact op met een van onze advocaten, of meld u aan voor onze digitale nieuwsbrief.

Speciaal voor organisaties en professionals in wetenschap, welzijn en zorg.

Leer om jezelf te profileren, om betrokkenheid met resultaatgerichtheid in je werk te combineren en om keuzes te maken in het werk dat je het allerliefste doet!  Bureau Christiaens Advies & Coaching: loopbaancoaching, intervisie en training in de Wetenschap, Welzijn en Zorg.

  • Heb jij moeite om jouw werkplezier en betrokkenheid te behouden en tegelijkertijd resultaatgericht en zakelijk te werken?
  • Vind je het moeilijk om jezelf zelfverzekerd maar zonder arrogantie te profileren in je werk?
  • Schroom je om je grenzen aan te geven zodat jouw werk zich maar blijft opstapelen?
  • Ben je niet zeker wat voor werk je wilt of kunt doen of neem je geen stappen om ander werk te zoeken?

Dat kan ECHT anders! Worstelen met je werk is niet waar het leven voor bedoeld is. Met de juiste vaardigheden en kennis is het mogelijk om dat werk te doen dat je het allerliefste doet en waar je goed in bent. Het is mijn missie om je daarbij te helpen.

Met Bureau Christiaens Advies & Coaching help ik jou om plezier in je werk te hebben, te krijgen én te houden, keuzes te maken en daar te komen in je werk waar jij wilt. Dat doe ik wetenschappelijk verantwoord, oplossingsgericht, relativerend én met humor. 

Mediq Apotheek ’t Weeshuis biedt persoonlijke en profesionele service op topkwaliteit voor uw gezondheid. Omdat uw behoeften centraal staan, werken wij nauw samen met professionele zorgverleners. U kunt bij ons niet alleen voor medicijnen terecht maar ook met alle vragen over uw medicijnen of ziekte. Of juist over gezond zijn en blijven.

In Mediq Apotheek ’t Weeshuis kunt u altijd rekenen op het beste persoonlijke advies om uw gezondheid te verbeteren.

Nijmegen is de oudste stad van Nederland en kent een lange, rijke en diverse geschiedenis. Het Huis is het startpunt om deze geschiedenis te ontdekken. In het Huis bieden we bezoekers een verrassende en inspirerende ervaring of we verwijzen ze door naar collega-organisaties. Ook treden we naar buiten: op zoek naar samenwerkingen met als doel het Nijmeegse erfgoed meer bekendheid te geven. Bij alles wat we doen gaat het ons niet alleen om het overdragen van kennis. Geschiedenis is immers meer dan feitjes over oude gebouwen en vervlogen tijden: geschiedenis vormt de actualiteit, geeft inzicht en troost, biedt hoop en inspiratie en helpt ons vertellen wie we zijn.

Last van een blessure? Beperkt na een ongeluk of ziekte? Topsporter of recreatiesporter? Hinder of pijn bij dagelijkse bewegingen?Praktijk voor fysiotherapie Ysveld Fysio heeft een compleet aanbod aan behandelmethoden en therapieën, zoals; manuele therapie, sport fysiotherapie en bekkenbodemfysiotherapie, voor iedereen met bewegingsklachten. Onze uitdaging is uw beweegmogelijkheden te vergroten: zo snel, doordacht en verantwoord als mogelijk is.Verbeteren is maatwerk. Dat is ons vak, ons plezier en onze inzet.Wilt u een afspraak maken? Ga dan naar www.ysveldfysio.nl en klik op ‘ik wil een afspraak maken’, mail naar

info@ysveldfysio.nl of bel ons op 024 348 05 51

Dit alles gebeurt in winkelcentrum Dukenburg. Fietsen kunne ook opgehaald en bezorgd worden. Alles kent  3 maanden garantie Zowel computers, laptops en fietsen. 

Karaoke Café van Deelen.

De enige normale kroeg in het centrum van Nimma waar gezelligheid voorop staat en lekkere muziek wordt gedraaid.

Waar de mensen nog inspraak hebben in de muziek en waar gin tonic gewoon gin tonic is zonder komkommer of bloemenblaadjes erin. Waar je ongegeneerd mee kunt brullen op de muziek en waar je tijdens de karaoke lekker mee kunt blèren.

Waar de eigenaar nog zelf achter de bar staat en waar het personeel nog vriendelijk is en de prijzen betaalbaar zijn. Waar het publiek gemêleerd is en iedereen gelijk is.

Geloof je het niet?

Kom dan maar eens kijken. Tot snel.