Categorie: Elektronica

Mobile for You is gespecialiseerd in het repareren van de meest gangbare merken smartphones en tablets zoals, Apple, Samsung, Google, OPPO, xiaomi, Sony, etc.

Service en kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Daarom geven wij 3 maanden garantie op de door ons uitgevoerde reparaties. In bijna alle gevallen is het repareren van de telefoon goedkoper dan het vervangen van de telefoon !De meeste reparaties worden direct uitgevoerd terwijl u wacht!

Bent u opzoek naar een nieuwe of tweedehands smartphone? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden ook een verscheidenheid aan accessoires voor smartphones en tablets zoals, opladers, beschermhoesjes, stroomkasten, Bluetooth-headsets, USB-geheugensticks etc.

Wij zorgen ervoor dat u optimaal gebruik kunt maken van uw telefoon!

Welkom in het Centrum van de GSM Reparatie wereld!

GSM Reparatie Centrum, al ruim 12 jaar de specialist in iPhone reparaties, Samsung reparaties en anderetelefoon reparaties

Alleen het beste voor jouw apparaat!

 • Of je nu opzoek bent naar een reparatie in een van onze winkels, welke door een van onze specialisten vakkundig en snel wordt uitgevoerd.

 • Of zelf handig bent en na het bekijken van enkele YouTube reparatie filmpjes de schroevendraaiers beet te pakken en telefoon onderdelen zoekt om te bestellen zelf aan het repareren te gaan.

 • Of zelf een reparatie winkel hebt of als professional repareert en een groothandel voor je onderdelen zoekt.

Bij GSM Reparatie Centrum start alles wat met telefoon reparaties te maken heeft! Maak je keuze om naar juiste pagina te gaan:

Coolblue is meer dan een e-commercebedrijf. We bouwen totaaloplossingen voor onze klanten met onze ondersteunende infrastructuur. Dit doen we in Nederland, België en Duitsland, online en in onze 15 fysieke winkels.

CeX is dé specialist in tweedehands elektronica en entertainment. Bij CeX kan je kopen, verkopen en inwisselen van games, telefoons, consoles, laptops, tablets, computers, elektronica en gadgets voor contant geld.Begonnen als een enkele games- en computerspeciaalzaak in Londen in 1992, is CeX in 30 jaar uitgegroeid tot een winkelketen met meer dan 600 winkels wereldwijd, verspreid over meer dan 10 landen, waaronder het VK, Ierland, Spanje, Portugal, Mexico, de Canarische Eilanden , Nederland, Australië, India en Italië. CeX bedient tech-enthousiastelingen, gamers en geeks al decennia lang het nieuwste en beste op het gebied van technologie en gaming – en dat allemaal met een garantie van 24 maanden.Bij CeX kun je snel cash geld krijgen voor je oude telefoons, games, consoles, laptops, tablets, computers, technologie, Blu-Rays & gadgets, of krijg nog meer als je voor een CeX voucher kiest. Zo upgrade je je oude telefoons, consoles en laptops voor nog minder. We hebben 12 winkels in Nederland en hier kun je de dichtstbijzijnde lokale winkel vinden.Upgrade je technologie voor minder door je ongewenste technologie in te ruilen bij CeX en jezelf die nieuwe telefoon, nieuwe games, consoles, laptops en technologie te geven. Uiteraard kun je bij ons winkelen in de winkel en online, maar je kan nu ook de wachtrijen overslaan en ervoor zorgen dat je je goodies online reserveert met Click & Collect.

We are happy that you visit our website and you are interested to fix your device by us!
Your device is very important for us like it is important for you we will make our best 
 to make it work again. 

We are specialized on hardware repair like soldering and re-flowing chipset and we are diagnostic the problem with looking to the schematics to find the broken part  and replace it to solve the problem with the best tools to keep the device in the best condition. 
We are doing MacBook reparatie motherboard, Laptop reparatie motherboard and PlayStation reparatie motherboard.

Snelle, kwalitatieve en betaalbare reparaties van tablets en mobiele telefoons, daar is waar PhoneStop voor staat. Wanneer uw telefoon en/of tablet defect is, wilt u dat een deskundige de reparatie uitvoert. Dat is waar wij van pas komen. Met meer dan een decennia ervaring in telefoon reparaties kan PhoneStop de klus snel en effectief klaren. Maar we zijn meer, want naast telefoon en tablet reparaties bieden wij ook nieuwe en gebruikte telefoons aan, hebben wij een uitgebreid assortimeent aan telefoon accessoires en bent u bij ons aan het juiste adres als u advies nodig heeft.

We kunnen u verzekeren dat we alles hebben gezien! Van smartphones die zijn overreden door een auto, tot tablets die een duik hebben genomen in een zwembad, we zijn voorbereid op alles wat op ons pad komt. En omdat wij een omgeving handhaven van constant leren, is geen apparaat te nieuw en geen technologie te ingewikkeld voor ons.

We zijn trots op onze korte doorlooptijden waar we uw telefoon vaak binnen een uur repareren. Daarbij krijgt u van ons 12 maanden garantie op uw gerepareerde toestel en garanderen we de veiligheid van uw privégegevens. Wij repareren de meeste bekende telefoon fabrikanten, maar schuwen een uitdaging met een onbekend merk zeker niet. Uw tevredenheid is onze drijfveer om onszelf iedere dag te verbeteren.

Electro World Grootaarts is de electronicawinkel van Nijmegen en omgeving. Ons familiebedrijf is sinds 1931 toonaangevend op het gebied van consumentenelectronica zoals TV, audio, tablets, wassen/drogen, koelen/vriezen, keukeninbouwapparatuur en klein huishoudelijke apparatuur zoals stofzuigers en scheerapparaten. Vanzelfsprekend kunt u ook voor accessoires voor deze producten bij ons terecht.

In deze moderne electronica winkel wordt u op heldere en eenvoudige wijze uitleg gegeven over de nieuwste producten en worden de technische mogelijkheden vertaald naar voordelen voor u.

Gekozen apparatuur kan vakkundig bij u thuis worden gebracht en volledig worden geïnstalleerd in Nijmegen en omgeving. Tevens is er uitgebreide nazorg mogelijk. U kunt altijd bellen met vragen. Wij beschikken over een eigen technische dienst.

De nieuwste specialisatie zijn thuisnetwerken. Wij kunnen alles vertellen over Routers, WiFi, NAS, Smart TV’s, bluetooth en alle producten die in het netwerk samenwerken.Merken uit ons assortiment: Miele, Liebherr, Bosch, Siemens, AEG, Zanussi, Pelgrim, Atag, Samsung, Philips, Panasonic, Sony, en LG.

Muziek ontdekken, beleven en verzamelen is onze passie – Daarom zijn we dit Discords avontuur begonnen. We bouwen een platform voor het delen, ervaren en kopen van muziek. Met een online webshop én met een echte, fysieke winkel waar we elkaar treffen.


Wij zijn een platenzaak – Met nieuw en tweedehands vinyl en cd’s; met gevestigde artiesten en aanstormend talent; van rammelrock tot electropop; van hiphop tot hairmetal; van new wave tot dancehall. Uiteraard ook met deals voor platenspelers, shirts en speciaal samengestelde boxsets. Kortom, veel tofs voor muzikale omnivoren en audiofiele fijnproevers.


Wij zijn een onderzoek – We zoeken dromenjagers, supporters en partners die met ons nieuwe diensten en producten ontwikkelen; die meedenken en -doen bij het verrijken van het assortiment en de look-and-feel van de webshop en winkel; die met ons in de side-quests stappen van het Discords avontuur. Kortom, sluit je aan als reisgenoot, meld je aan voor de nieuwsbrief en kom eens langs.


Wij zijn Discords.nl – Wij zijn René, Roland en Renate. Maar worden met jou en andere reisgenoten graag een legioen. Ontdek en onderneem mee en breng de ’te ruilen’ of ’te verkopen’ delen van jouw collectie in. Vul jouw verlanglijst en wij helpen je om jouw verzameling te completeren of uit te breiden.

Foto Verweij is al meer dan 85 jaar dé fotospeciaalzaak van Nijmegen. Bij ons kun je terecht voor uiteenlopende zaken, zoals:


 • Officiële pasfoto’s laten maken
 • Foto-apparatuur en toebehoren aanschaffen (wij helpen iedereen: van consument tot professional)
 • Foto’s afdrukken
 • Grote galerijprints maken
 • Digitaliseren analoog beeldmateriaal
 • Ontwikkelen analoge films
 • Verkoop analoge films en toebehoren
 • Ontdek al onze diensten en producten op www.fotoverweij.nl