Categorie: Elektronica

PlatteTV.nl staat voor meer dan 250.000 verkochte tv’s, 3000 tv’s in het assortiment en ruim 12 jaar ervaring online met topmerken televisies, bijpassende apparatuur en accessoires. Bovendien zijn wij al 50 jaar tv specialist met fysieke winkels in Utrecht, Breda, Nijmegen, Arnhem, Doetinchem, Utrecht en Doesburg. 50 medewerkers staan direct voor u klaar, online, telefonisch en in de winkels om uw vragen te beantwoorden. Ook op zaterdag en zondag. Onze prijzen zijn scherp en heeft u oude apparatuur in te ruilen? Dan krijgt u een goede inruilprijs. Wilt u bovendien geen installatiestress? Onze installateur sluit uw apparatuur perfect voor u aan. Tot snel bij PlatteTV.nl!

Handyman heeft ´tHandyman is de specialist op het gebied van cartridges, verlichting, stofzuigerzakken en onderdelen, batterijen en audio video kabels.Met meer dan 1 miljoen onderdelen van alle bekende merken tot onze beschikking, is de kans groot dat wij de levensduur van uw vertrouwde huishoudelijke apparaat kunnen verlengen.Goed voor het milieu en uw portemonee.Handyman Goed advies, slim vervangen.

Kom bij FotoGrijpink voor al uw foto wensen.Van pasfoto en aan met de nieuwste professionele digitale spiegelreflexcamera’s.Maar u kunt ook terecht voor al uw printwerk of vragen binnen ons vakgebied.

Technica elektronica, bezoek de winkel in Nijmegen.

Electro World Grootaarts is de electronicawinkel van Nijmegen en omgeving. Dit familiebedrijf is sinds 1931 toonaangevend op het gebied van consumentenelectronica zoals TV, audio, computers, tablets, wassen/drogen, koelkasten, keukeninbouwapparatuur en klein huishoudelijke apparatuur zoals stofzuigers en scheerapparaten. Vanzelfsprekend kunt u ook voor accessoires voor deze producten bij ons terecht.

In deze moderne electronica winkel wordt u op heldere en eenvoudige wijze uitleg gegeven over de nieuwste producten en worden de technische mogelijkheden vertaald naar voordelen voor u.

Gekozen apparatuur kan vakkundig bij u thuis worden gebracht en volledig worden geïnstalleerd in Nijmegen en omgeving. Tevens is er uitgebreide nazorg mogelijk. U kunt altijd bellen met vragen. Wij beschikken over een eigen technische dienst.

Doorman kenmerkt zich als authentiek Nijmeegs bedrijf en vierde in 2011 haar 100 jarig bestaan. Gevestigd in hartje stad kunt u bij ons terecht voor al uw huishoudelijke apparaten en een volledig assortiment wasmachines en wasdrogers van o.a. de merken Miele, Bauknecht en Bosch. Op het gebied van televisie bieden wij een nieuw en breed assortiment televisies van o.a. Samsung, LG, Philips en Sony. Op het gebied van audio kunt u voor ons terecht voor draadloze systemen van Bose en Heos. Daarnaast hebben wij een groot assortiment (portable) dab radio’s en hoofdtelefoons. Ervaren verkopers nemen de tijd voor u en kunnen u uitgebreid voorlichten over de gewenste apparaten. De service van Doorman houdt bij de uitgebreide voorlichting in de winkel niet op, de meeste producten bezorgen en installeren wij kosteloos bij u thuis. Al jaren beschikken wij over een eigen technische dienst voor zowel witgoed als audio en televisie.Doorman al 100 jaar een begrip in Nijmegen.

Ze hebben een winkel in het centrum van Nijmegen waar consumenten terecht kunnen voor alle Apple producten. Ook helpt Amac bedrijven om een uitstekende ICT infrastructuur aan te leggen en te onderhouden met behulp van gebruiksvriendelijke Apple producten. Kom langs in de winkel en laat je adviseren.

Electro World Grootaarts is de electronicawinkel van Nijmegen en omgeving. Ons familiebedrijf is sinds 1931 toonaangevend op het gebied van consumentenelectronica zoals TV, audio, tablets, wassen/drogen, koelen/vriezen, keukeninbouwapparatuur en klein huishoudelijke apparatuur zoals stofzuigers en scheerapparaten. Vanzelfsprekend kunt u ook voor accessoires voor deze producten bij ons terecht.

In deze moderne electronica winkel wordt u op heldere en eenvoudige wijze uitleg gegeven over de nieuwste producten en worden de technische mogelijkheden vertaald naar voordelen voor u.

Gekozen apparatuur kan vakkundig bij u thuis worden gebracht en volledig worden geïnstalleerd in Nijmegen en omgeving. Tevens is er uitgebreide nazorg mogelijk. U kunt altijd bellen met vragen. Wij beschikken over een eigen technische dienst.

De nieuwste specialisatie zijn thuisnetwerken. Wij kunnen alles vertellen over Routers, WiFi, NAS, Smart TV’s, bluetooth en alle producten die in het netwerk samenwerken.Merken uit ons assortiment: Miele, Liebherr, Bosch, Siemens, AEG, Zanussi, Pelgrim, Atag, Samsung, Philips, Panasonic, Sony, en LG.