Categorie: Financieel

Heeft u als particulier of bedrijf een ijzersterke zaak, maar ziet op tegen de kosten en tijd van een proces? Uw claim is terecht, maar wat blijft er van uw gelijk over na jaren van juridisch getouwtrek? Capaz Procesfinanciering legt een solide basis onder uw kansrijke zaak. Wij nemen alle juridische kosten van u over. Bovendien kunnen u en uw adviseur, indien nodig en gewenst, gebruik maken van onze ruime kennis en ervaring en ons brede netwerk van deskundigen. Zo stellen wij particulieren en bedrijven in staat terechte claims voor de rechter te brengen.

YES adviseert over energiekosten en helpt om deze kosten structureel te verminderen. Door eigentijds en tegendraads te zijn, maar vooral: door gewoon duidelijkheid te bieden.


Voor service in energiezaken werken wij niet met een onbekend callcenter vol anonieme medewerkers, maar met lokale adviseurs die gewoon hun gezicht laten zien. We checken hoe uw energiehuishouding is geregeld en zorgen ervoor dat het u voortaan minder kost. Maar we maken ook inzichtelijk voor u wat we precies doen. En is onze inzet voor geldbesparing niet goed genoeg? Dan is het simpel: no cure, no pay.


Regionaal actief Jasper Meinema begon met YES (Your Energy Service) in Nijmegen; inmiddels werken er bij ons verschillende adviseurs in Nijmegen, Den Bosch, Arnhem en Rotterdam. Met plezier én kennis van zaken.


We maken graag kennis met u.

Waar staan we voor?SNS vindt dat bankieren echt anders kan. Beter. Normaler. We zijn een toegankelijke bank en staan klaar voor jou. Met eenvoudige en begrijpelijke betaal-, spaar- en hypotheekproducten. Met producten die je een duidelijk voordeel bieden. 


  


   


We zijn er voor jouWe zijn er voor alle mensen die het gevoel hebben gekregen dat banken er meer voor zichzelf zijn geweest dan voor hen. Zo zijn we ooit begonnen en zo gaan we verder. We zijn een bank voor jou.

    


GeschiedenisSNS staat voor Samenwerkende Nederlandse Spaarbanken en bestaat al bijna 200 jaar. In 1817 werd de eerste Nederlandse spaarbank opgericht. In 1987 gingen 2 spaarbanken samen en vormen sinds dat moment SNS.

    


Onderdeel van SNS Retail BankSNS is onderdeel van SNS Retail Bank. SNS Retail Bank heeft 5 verschillende merken: ASN Bank, BLG Wonen, RegioBank, Zwitserleven Bank en SNS. Deze 5 merken werken veel samen om de kosten zo laag mogelijk te houden

 

De Hypotheker Nijmegen is bij uitstek uw onafhankelijke adviseur/bemiddelaar voor uw hypotheek.

Wij zijn ABO Vastgoed & Financieel Advies. Een bedrijf dat u begeleidt bij de het koop-/verkoopproces en de verhuur van uw woning in Nederland en Duitsland. Wij zijn de specialist in de grensstreek bij Nijmegen. Naast deze begeleiding geven wij  hypotheekadviezen en kunnen wij u ook helpen met uw verzekeringen.

Al meer dan tachtig jaar laten ondernemers zich ondersteunen door de adviseurs en accountants van Flynth en de GIBO Groep. Beide organisaties zijn per 1 januari 2012 verder gegaan onder de naam Flynth. Hiermee ontstaat de grootste Nederlandse accountants- en adviesdienstverlener voor ondernemers met 35.000 klanten, ruim 2.000 medewerkers en circa 70 vestigingen. De nieuwe Flynth-organisatie is sterk in het MKB, de agrarische sector en tuinbouw. vooruitstrevende online diensten. Daarmee loopt onze organisatie voorop in de branche. Flynth is een landelijke organisatie, die lokaal goed vertegenwoordigd is en de taal van de klant spreekt. Onze adviseurs bieden persoonlijk advies, met gevoel voor ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. Dat doen ze enthousiast en gedreven. Want ondernemen inspireert niet alleen ondernemers, maar ook hun adviseurs!

Als ondernemer staat u er niet alleen voor. De adviseurs van Rabobank Rijk van Nijmegen regelen al uw financiële zaken. Van het openen van een zakelijke rekening tot het begeleiden van een bedrijfsoverdracht. Ook staan onze assurantiespecialisten graag voor u klaar.Advies- en Servicecentrum Bedrijven

Met snelheid en gemak handelen de adviseurs van ons Advies- en Servicecentrum Bedrijven bankzaken voor u af. Voor complexe zaken maken onze adviseurs graag een afspraak met u. Ons Advies- en Servicecentrum Bedrijven is op werkdagen van 8.30 tot 17.30 uur bereikbaar via (024) 381 86 00.

Univé Stad en Land Nijmegen


Bij Univé Stad en Land kunt u prima terecht voor financiële producten en diensten op het gebied van wonen, werken en leven. Persoonlijk en dichtbij met winkels en onafhankelijk advies.