Categorie: Grafisch

test

Ook kun je altijd terecht bij één van onze werknemers. Kant-en-klaar printwerk en drukwerk zoals flyerskaarten, magazines, posters en visitekaartjes kun je bestellen op onze website

of in onze vestiging te Nijmegen & Tilburg. Verder hebben wij diverse afwerkingen voor je documenten, zoals snijden, vouwen/rillen, nieten, perforeren, maar ook lamineren en inbinden.

Ook hebben wij allerlei kleuren en papiersoorten in verschillende diktes. Het bedrukken van texiel is zeker ook mogelijk, met transferdruk en vinyldruk.

Wel te verstaan in de ringstraten van Nijmegen, in de Betouwstraat op nummer 40. De winkel/ drukkerij is 6 dagen in de week geopend om zo de klant de gelegenheid te geven drukwerk langs te kunnen brengen & op te halen wanneer het hun uitkomt. Tevens zijn we op donderdag tot en met 9 uur ‘s avonds open. De winkel ligt erg centraal in het centrum & is makkelijk te bereiken. U kunt de fiets of auto voor de deur kwijt. En bent u met het openbaar vervoer, de bus stopt om de hoek & het station ligt op 5 minuten afstand van de winkel.Binnen de drukkerij is een grafische studio aanwezig, waar we u kunnen helpen om uw ideeën te verwezenlijken. Of het nu een logo omzetten is naar een juist bestandsformaat, of een logo maken is van wat losse elementen of het bijsnijden van een foto, we doen het graag voor u en ook nog kosteloos. Dit om te zorgen dat u gelukkig de deur uitgaat. Wij bewaren al de gebruikte bestanden & slaan deze op in een veilige database. Zodat u bij een herhaalorder uw bestanden niet meer hoeft mee te nemen & we u sneller kunnen helpen. We maken op al onze computers gebruik van de nieuwste software pakketten. We kunnen u helpen op onze mac computers of op onze pcs. Net wat u fijner vind. Als u in de winkel het drukwerk komt doornemen, nemen we alles met u door. We meten alles in, bepalen de posities & de starthoogtes. Tevens denken we met u mee, om er voor te zorgen dat het drukwerk mooi uitkomt. Voordat u naar huis gaat krijgt u alle afspraken die we met u gemaakt hebben nog mee op papier. Zodat u thuis altijd alles kan nalezen.Tevens is er een grote fotostudio aanwezig waar we de proefdrukken van uw te bedrukken textiel maken. Dit om er voor te zorgen dat u een goed beeld heeft wat u kan verwachten. En hoe het eruit komt te zien. En u niet voor verrassingen komt te staan. Tevens maken we na afloop vaak nog foto’s van het drukwerk. Dit om andere klanten te inspireren op onze inspiratie pagina. En u extra exposure te gunnen.

Al meer dan dertig jaar maken we stencildrukwerk, tegenwoordig beter bekend als Riso printing. In die tijd hebben we ons de techniek volledig eigen gemaakt en een uitgebreide selectie van meer dan vijftig kleurendrums aangeschaft. Bij Knust kan je terecht voor mooi afgewerkt en kleurrijk drukwerk.

Welkom bij onze Fotostudio in Nijmegen. Je vindt ons in de oudste winkelstraat van Nederland. Hoe cool is dat?! Je kunt bij ons terecht voor de professionele fotoshoots van jezelf, een mooie beauty of glamour fotoshoot met een prachtige MAC Cosmetics visagie. Maar ook voor een fotoshoot van het hele gezin of van de kinderen. Zelfs voor speciale fotoshoots als een Fitbody, een liefdes fotoshoot of een te gekke vriendinnen fotoshoot met confetti kan je bij ons terecht. We staan van dinsdag tot en met zondag voor je klaar. Tot snel!

Wij bedenken creatieve concepten en ideeën voor iedere organisatie. Wij maken voor jouw product of dienst een verhaal wat blijft hangen. Kort en simpel, want mensen hebben weinig tijd. Opvallend en anders, zodat het eruit springt.

Grafisch Huis van Mameren, gelegen in het centrum van Nijmegen, richt zich zowel op de zakelijke als op de particuliere markt. Met o.a. hoogwaardig drukwerk, printwerk, signing en het bedrukken en borduren van textiel. Van visitekaartje tot bedrukte sweater of van een luxe Full Colour brochure of mega formaat poster. Zelfs een complete website en/of App voor uw onderneming of project. Grafisch Huis van Mameren staat u terzijde als kwaliteitsbewuste partner voor het realiseren van uw totale communicatieproces en drukwerkpakket. In onze winkel helpen wij u persoonlijk met alle soorten kleine repro opdrachten en heeft u een keuze uit vele materialen en afwerk mogelijkheden.

Grafisch Huis van Mameren Alles onder één dak geregeld!

ViaVector is specialist in het geschikt maken van bestaande logo’s, afbeeldingen, plaatjes, tekeningen en schetsen voor drukwerk.Dit doen we door het desbetreffende bestand om te zetten naar een vector eps ai bestand. Deze bestanden kun je onbeperkt vergroten en verkleinen zonder kwaliteitsverlies. Zo heb je nooit meer problemen met het bestellen van drukwerk.Specialist in online rendement


 


 


Eerlijk is eerlijk: we ontwikkelen graag mooie en goede websites. Wanneer ‘onze’ sites hoog scoren in Google zijn we erg tevreden. Ook zijn we trots op onze geavanceerde webapplicaties. Toch zien we marketing en techniek niet als doel op zich. We zijn pas tevreden als we je helpen meer rendement uit je online aanwezigheid te halen.


 


Lees meer over wie we zijn


 

OVER STUDIO 0404STUDIO 0404 is een ontwerpbureau dat graag vanaf het begin met je meedenkt. Van het echte ‘grafische’ ontwerpwerk zoals huisstijlen, flyers, boeken, magazines en websites tot het bedenken van creatieve strategieën.Van het ontwerp van een affiche of uitnodiging voor een event of expositie tot het ontwerp van de meubelstukken, de looprichting en de aankleding.STUDIO 0404 ontwerpt en denkt in een strakke, heldere, uitgesproken vormtaal. Zowel fotografisch, typografisch als illustratief. In gedrukte media maar ook digitaal. Vanuit de inhoud naar een concept waarbij ook (gewoon) esthetiek een grote rol speelt.We hebben een uitgebreid netwerk en werken samen met o.a. verschillende ontwerpers, websitebouwers, fotografen, tekstschrijvers, drukkers en meubelmakers.Kom gerust spontaan een keer langs om even kennis te maken en te kijken wat we allemaal doen!