Categorie: Hobby en sport

Kom bij FotoGrijpink voor al uw foto wensen.Van pasfoto en aan met de nieuwste professionele digitale spiegelreflexcamera’s.Maar u kunt ook terecht voor al uw printwerk of vragen binnen ons vakgebied.

Wij zijn een winkel die al vanaf 1953 gevestigd is in centrum Nijmegen.Wij verkopen legerkleding en artikelen, werkkleding, regenkleding en kampeerartikelen.adresgegevens:

Nijmeegs Jopie Nijmegen

Grotestraat 13

6511 VB Nijmegen

Tel. en fax +31 (0)24 3225480

Met ingang van 1 mei 2015 heeft Schmidt Medica BV Medibanda (MDBD BV) overgenomen met locaties in Nijmegen, Druten, Uden, Beuningen en Oss. In de winkel aan de In de Betouwstraat 9a te Nijmegen treft u een ruim assortiment aan therapeutisch elastische kousen, braces en bandages en overige medische hulpmiddelen. Ook op de overige locaties zijn we u ook graag van dienst. Deze servicelocaties zijn te bezoeken op afspraak.

Wij zijn dè specialist op het gebied van race- atb- en hybridefietsen. Tevens is er een groot assortiment aan kleren, schoenen en accessoires!Kom gerust langs voor een deskundig en eerlijk advies.

Intersport Twinsport Nijmegen-City is dé sportspeciaalzaak in sport voor iedereen die zich graag fit voelt en plezier aan sport beleeft. De Intersport Twinsport winkels bieden een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en zijn bij uitstek dé specialist in onder andere voetbal, tennis, running, fitness, wandelen, zwemmen, indoor en hockey. In Nijmegen-City is ook onze nieuwe Nike shop gevestigd! Hier kun je het best terecht voor speciale Nike producten, dus kom snel eens langs om de nieuwste Nike producten te kopen.Door de ligging in het centrum biedt de winkel een uitgelezen mogelijkheid om langs te gaan tijdens het shoppen. Buiten de uitstekende bereikbaarheid is Intersport Twinsport Nijmegen 7 dagen per week geopend. Natuurlijk kun je hier terecht voor vakkundig en deskundig advies van onze getrainde verkopers. Intersport Twinsport Nijmegen beschikt over een testruimte om zo eerst het product te testen, voordat je moet beslissen of je het product wilt aanschaffen. Dit is handig voor bijvoorbeeld het kopen van een hockeystick. Onze filosofie is hierbij simpel. Hoe leuker iets is, des te vaker je het doet. Dus helpen wij jou aan de sportartikelen en het advies waardoor jij het maximale aan plezier kunt beleven. Op deze manier brengt Intersport Twinsport Nijmegen-City ‘Sport to the People’.

Door Runners, Voor Runners!Hardloopschoenen en verwante producten omtrent hardlopen!Er zijn dan ook ongeveer 150 verschillende typen schoenen die gekenmerkt kunnen worden als hoogwaardige kwaliteitsschoenen. Echter is het zo dat deze schoenen lang niet voor iedereen geschikt zijn. Een goede schoen betekent niet gelijk dat het ook een goede schoen voor jou is!Vandaar dat wij gebruik maken van een digitaal video analysesysteem om een opname van je voeten en loopstijl te maken. Dit gebeurt op een zeer specialistische manier, waarbij de beelden vertraagd teruggekeken worden én er zelfs hoeken berekend worden voor de afwijking van je voeten. Onze medewerkers, die niet alleen experts zijn op het gebied van running maar ook op het gebied van het analyseren van voetenOnze medewerkers staan altijd voor je klaar! Het maken van een afspraak is dan ook niet nodig. Kom snel langs bij Run2Day in Nijmegen of in Arnhem en kies onder het genot van een kopje koffie dé perfecte schoen uit!

Beginnen met hardlopen start dus in de Bloemerstraat 14-18 te Nijmegen. Al 30 jaar het vertrekpunt van een goede conditie. Een deskundig team adviseert u bij de aanschaf van de voor u beste hardloopschoenen en de meest comfortabele hardloopkleding. Maar ook als het om wandelen gaat staan wij ons mannetje. De meest uitgebreide collectie met name lage wandelschoenen vindt u bij ons. Wij onderhouden een nauwe band met de Nijmeegse Vierdaagse. Hier zijn wij jaarlijks ook te vinden. Tot voor kort maakten wij deel uit van de formule Runnersworld. Tegenwoordig zijn wij aangesloten bij de formule Lopers Company. Bij Lopers Company blijft u in het vertrouwde gezelschap van Toine van Wilderen en zijn team.

Bent u een kookliefhebber, zoekt u een bijzonder kookcadeau, een uniek relatiegeschenk, een specialistisch kookboek, of hebt u heimwee naar dat heerlijke Italiaanse kopje espresso? Cooking Life Keukengerei is een paradijs voor de kookfanaat. Van pollepel tot keukenmachine, van kookpan tot keukentrolley, u vindt hier een uitgebreid assortiment voor zowel de hobbykok als voor de professional. Ook kunt u er voor de gedekte tafel terecht. Bovendien heeft Cooking Life de grootste collectie kookboeken van Nijmegen en een leestafel om ze eens rustig door te kunnen lezen.