Categorie: Interieur

Wil je komen kijken? Leuk! Plan direct een afspraak via onze online agenda. Heb je vraag? Neem contact op via WhatsApp of bel 024-67 58 142 

Het toegewijde ontwerpteam van Flying Tiger Copenhagen, dat voor de vindingrijke en verbluffende designs verscheidene internationale prijzen heeft gewonnen.


Het is voor Flying Tiger Copenhagen essentieel dat we ons verantwoordelijk en integer gedragen; het zit in ons DNA om alles op de juiste manier te doen. Wij willen dingen op de juiste manier doen en streven ernaar onze producten volgens ethische, milieu- en sociale normen te produceren.

Een statafel met een koelbak in het tafelblad zodat je drankjes koel blijven, vogelhuizen die je aan elkaar kunt bevestigen en een balkonbar waarvandaan niets naar beneden kan vallen. Onze producten zijn goed doordacht, praktisch en origineel.


Zelf bouwen

Al onze producten worden als bouwpakket geleverd, inclusief een handleiding waarop duidelijk staat weergegeven hoe je de onderdelen in elkaar kunt zetten. Sommige producten hebben voor extra stevigheid houtlijm nodig, of moeten met schroeven in elkaar worden gezet. Dit wordt dan meegeleverd met het bouwpakket. De meerderheid van de Voorbuild-producten hoef je echter alleen maar in elkaar te schuiven naar het voorbuild van de bijgeleverde bouwtekening. 


Berkenhout

Onze eerste Voorbuild-lijn hebben we geheel uit berken multiplex gemaakt. Het fijne aan berkenhout is dat het zeer uniform qua kleur en structuur is. Hierdoor blijft de uitstraling van onze producten vrijwel identiek, ook al produceren we het in grote aantallen. 


Het berkenhout wat wij voor productie gebruiken is FSC-gecertificeerd. Dat betekent dat het hout uit duurzaam bosbeheer komt. Daarbij zijn natuurbelangen, sociale aspecten en economische belangen met elkaar in balans. In de bossen waar deze berkenbomen groeien is de oogst van bomen minder dan de bijgroei, worden de rechten van de lokale bevolking gerespecteerd, wordt er gewerkt onder goede arbeidsomstandigheden en wordt de lokale economie gesteund. 


Showroom 

Momenteel kan je onze producten bezichtigen bij Houthandel & Frezerij Van Nyhout (Binderskampweg 28, 6545CB Nijmegen). Hier staan alle objecten uitgestald. Ons assortiment bestaat momenteel uit 9 producten, maar we zijn druk bezig met de ontwikkeling van nog meer bouwpakketten. Wij zijn constant bezig met het creëren van nieuwe alledaagse objecten met een twist, dus houd ons in de gaten!

Krossproducts wil iedereen een thuisgevoel geven met internationale producten voor binnen- en buitenshuis. Zo zijn onze producten afkomstig uit onder andere Spanje, Frankrijk, Italië, Denemarken en Duitsland. De invloeden van verschillende landen zijn terug te vinden in ons diverse aanbod. Dit zorgt ervoor dat de meubels en woondecoratie van Krossproducts bij verschillende interieurstijlen perfect tot hun recht komen.


De artikelen van Krossproducts worden geselecteerd door onze stylisten. Zij zijn altijd op zoek naar de laatste trends en ontwikkelingen op interieurgebied, om zo een up-to-date assortiment te bieden. 


Naast het bieden van trendy meubels, houdt Krossproducts ook rekening met duurzaamheid. We streven naar fantastische, milieuvriendelijke producten voor een betere levensstijl.

IL Deco Nijmegen is een gerenomeerd bedrijf met jarenlange ervaring als het gaat om advies, vakmanschap, kwaliteit en service op het gebied van woninginrichting.

Singular-Art is een galerie voor hedendaagse kunst van kunsthistoricus en schrijver Emiel van der Pol. De galerie is een bescheiden ruimte op een prachtige locatie aan de Waal. In de presentaties wordt gefocust op de interactie met en verkoop van autonome kunstwerken. Per kunstenaar is er telkens een enkel werk te zien, met een maximum van vijf à zes in de ruimte. Rondom deze enkele werken worden interessante evenementen georganiseerd, zoals lezingen en performances.

Ochre and Red bevind zich in twee sfeervolle monumentale panden in de steden Nijmegen en Arnhem. Al tientallen jaren zijn wij een begrip op het gebied van kleur en warmte. De elementen die het meest van invloed zijn bij het aangenamer maken van uw woonomgeving.


 


Deze oorspronkelijke kleuren, als eerste gebruikt in rotstekeningen en door vele kunstenaars omarmd, vormen een belangrijk onderdeel van onze uitgebreide collectie. Bestaande uit diverse meubelen waaronder retro stoelen en banken, oude Indiase kasten, vloerkleden, stoffen, verlichting en accessoires.


 


 


Ochre and Red een winkel met verrassingen, contrastrijk en vol persoonlijkheid.


 


 


De meeste artikelen worden door ambacht lieden van over de hele wereld vervaardigd. Een belangrijk onderdeel vormt de complete verzameling van authentieke vintage Turkse kelims (vloerkleden), allen uniek in kleur en vormgeving, een ware lust voor het oog. Deze “schilderijen” kunnen alle losse elementen in uw huis prachtig met elkaar verbinden. Fraaie plaids en kussens maken het allemaal nog gezelliger.


 


 


Voor de slaapkamer zijn er spreien van katoen, fluweel en quilts van handbedrukte stoffen. De grotere maten kussens die wij voeren zijn zeer geschikt voor het hoofdeinde van een bed of om lekker in weg te zakken. Hoge staande lampen of kleine nachtlampjes geven het geheel een intieme sfeer.


 


 


International Craftsmanship staat voor eerlijke producten met een verhaal, door ons zorgvuldig geselecteerd, geproduceerd en gepresenteerd. Een bijzondere mix van stijlen waarbij oosterse en westerse cultuur in een unieke symbiose samenkomen. U krijgt een warm welkom en zult ervaren dat wij allen liefde en passie uitdragen voor onze producten, voorzien van een kundig advies.


 

Koppich geeft je huis ruimte


 


Verruim je opbergmogelijkheden en verrijk je interieur! Het kan bij met onze eigen Verruim collectie bij Koppich . Want wij maken in onze eigen fabriek voor iedere ruimte een kast op maat. Met handige mogelijkheden voor het opbergen van je boekenverzameling of kledingcollectie. En slimme oplossingen voor bijvoorbeeld je tv, geluidsapparatuur of thuiswerkplek. In de kleur en afwerking die bij jou past. Bij Koppich krijg je een idee van de mogelijkheden. Van boekenkast tot tv-meubel en van inloopkast tot roomdivider.


 


 


We helpen je graag met jouw kast op maat! Geen tijd om naar de winkel te komen? Dan komen we graag naar je toe voor een deskundig advies aan huis.