Categorie: Juwelier

Juwelier Royals is úw trouwringen centrum van Nijmegen en omgeving. 

Daarnaast bieden wij een ruim assortiment aan in alle prijsklassen. 


Bent u een funshopper of zoekt u een leuk cadeau? Ons ervaren team ontvangt u graag met een kop koffie of thee en staat voor u klaar.

Voorin de winkel hebben onze sieraden en mode-accessoires een hele eigen winkel! Dat betekent dat de collectie van Make My Day dus weer lekker is uitgebreid. Er zijn merken bijgekomen, maar de sieraden en modeaccessoires collectie is ook dieper en breder.


We verkopen verschillende sieradenmerken zoals Xzota, Anna+Nina, Taj, Atelier Labro etc. In hun collecties vind je oorbellen, kettingen, armbanden, ringen en hangers. Naast de merken hebben we ook letterbakken vol met gouden en zilveren oorbellen die per stuk te koop zijn, losse hangertjes voor aan je kettingen en oorbellen en nog veel meer.


Aan accessoires ook geen gebrek, we verkopen de mooie tassencollectie van Hvisk, de fijne haarbanden van Atelier des Femmes, hoedjes van Obey, te veel om op te noemen. Kom zelf maar snel kijken.


De nieuwste aanwinst in de Make My Day familie noemen we niet voor niets een atelier. We schieten namelijk ook gaatjes in de ochtend, 7 dagen per week. We hebben verschillende zilveren en gouden knopjes waar je uit kan kiezen. Daarnaast kan je bij ons je eigen ketting ontwerpen. We hebben meters aan kettingen op rol. Je kiest daar je ketting en lengte en als je wilt een mooie hanger of edelsteen voor eraan. Wij maken de ketting ter plekke voor je, zodat je echt iets unieks om je nek hebt. En natuurlijk doet Atelier ook haar naam eer aan omdat ons kantoor er is gevestigd en dat de broedplaats is voor al onze creatieve uitingen die inspelen op de allerlaatste trends!

Dagelijks inspireert My Jewellery honderdduizenden modeliefhebbers via social media met de nieuwste trends op het gebied van sieraden, accessoires en kleding. De on-trend, eigenwijze stijl die je terugziet in de accessoires & aanverwante artikelen is niet meer weg te denken uit het huidige modebeeld. Kleurrijk, uitgesproken, prints & alles volgens de laatste trends. My Jewellery slaagt er altijd in te voldoen aan de laatste trendbehoeften van mode minnend Nederland. De luxe merkbeleving, scherpe prijzen, snelwisselende collecties & kwalitatief zeer goede items zorgen voor een groeiende populariteit & een trouwe fanbase.

Galerie Marzee bestaat sinds 1979 en is een galerie voor hedendaagse sieraden. De galerie is gevestigd in een vier verdiepingen tellend voormalig graanpakhuis gelegen aan de Waal. Met 850 m2 tentoonstellingsruimte is Galerie Marzee de grootste galerie voor moderne sieraadkunst ter wereld. Naast een grote verkoopcollectie en de museale Marzee Collectie zijn er wisselende solotentoonstellingen van sieraadontwerpers te zien. Eenmaal per jaar wordt de Marzee Internationale Eindexamententoonstelling georganiseerd, met werk van honderden net afgestudeerde sieraadontwerpers uit de hele wereld.

Siebel Juweliers is al meer dan 100 jaar een begrip in Nederland. Met 40 vestigingen en een webshop is Siebel Juweliers voor iedereen toegankelijk.

De sieraden- en horlogecollectie bij Siebel Juweliers is zeer uitgebreid, divers en internationaal. Van klassiek tot modern en van gouden sieraden met diamant tot trendy zilver gecombineerd met de laatste modekleuren. Maar ook van heel betaalbaar tot exclusief. Merken die alleen bij Siebel Juweliers verkrijgbaar zijn, maar ook internationale merken die modisch en kwalitatief hoog aangeschreven staan. 

  •  


       •  

  •  

Meester goudsmid/edelsmid-juwelier & designers.Met trots kunnen we vermelden dat Alex lid is geworden van de Nederlandse Gilde van Goudsmeden en hij benoemd is tot Meestergoudsmid, MNGG


 


Vakmanschap


 


Binnen het gilde staat vakmanschap centraal; de vaardigheid om kwalitatief hoogstaand werk te leveren. Het is de optelsom van technische vaardigheden, kennis van zaken, liefde en passie voor het ambacht en de wens om zich te blijven ontwikkelen in vakbekwaamheid.


 


 


Stikke Hezelstraat-oudste winkelstraat van Nederland.Zo’n 80% van de sieraden die je kunt bewonderen bij Arte d’oro sieraden zijn door Alex en Regien zelf ontworpen en gemaakt door Alex in het atelier,  onder andere trouwringen, gedenk/rouwsieraden, as sieraden en natuurlijk ook sieraden van uw eigen “oude goud”.Bezig met vormen, design en materiaal is zijn passie.Goudsmeden is een oud ambachtelijk vak, als goudsmid/ edelsmid maken zij ook gebruik van nieuwe technieken zoals werken met de power laser. Dit geeft weer andere mogelijkheden voor het vervaardigen van sieraden.Naast een ruime collectie uit eigen atelier zijn zij dealer van de merken : Bunz, Cardillac, Niessing, Schmuck werk, Swivel by Pur, Vincent van Hees.Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen in onze winkel in de Stikke Hezelstraat.