Categorie: Juwelier

Meester goudsmid/edelsmid-juwelier & designers.Met trots kunnen we vermelden dat Alex lid is geworden van de Nederlandse Gilde van Goudsmeden en hij benoemd is tot Meestergoudsmid, MNGG


 


Vakmanschap


 


Binnen het gilde staat vakmanschap centraal; de vaardigheid om kwalitatief hoogstaand werk te leveren. Het is de optelsom van technische vaardigheden, kennis van zaken, liefde en passie voor het ambacht en de wens om zich te blijven ontwikkelen in vakbekwaamheid.


 


 


Stikke Hezelstraat-oudste winkelstraat van Nederland.Zo’n 80% van de sieraden die je kunt bewonderen bij Arte d’oro sieraden zijn door Alex en Regien zelf ontworpen en gemaakt door Alex in het atelier,  onder andere trouwringen, gedenk/rouwsieraden, as sieraden en natuurlijk ook sieraden van uw eigen “oude goud”.Bezig met vormen, design en materiaal is zijn passie.Goudsmeden is een oud ambachtelijk vak, als goudsmid/ edelsmid maken zij ook gebruik van nieuwe technieken zoals werken met de power laser. Dit geeft weer andere mogelijkheden voor het vervaardigen van sieraden.Naast een ruime collectie uit eigen atelier zijn zij dealer van de merken : Bunz, Cardillac, Niessing, Schmuck werk, Swivel by Pur, Vincent van Hees.Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen in onze winkel in de Stikke Hezelstraat.


 

Tevens het adres  voor al uw reparaties van sieraden, horloges & klokken.Janssen Juweliers, altijd goed voor een brilliant idee

Wij zijn niet sinds vandaag of gisteren… maar al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in horloges en sieraden, zowel nieuw als licht gebruikt.

Na diverse overnames maakt Lucardi sinds mei 2006 deel uit van de KIN Group (Klockgrossisten I Norden AB). Het hoofdkantoor van dit concern is tot op heden gevestigd in Stockholm, Zweden. KIN is op dit moment de grootste verkoper van horloges in Noord-Europa.Met 91 filialen door heel Nederland is Lucardi Juwelier de grootste winkelketen van Nederland op het gebied van sieraden, horloges en modeaccessoires. Wij bieden keus uit een breed assortiment van gouden en zilveren sieraden, horloges, byoux en modeaccessoires.Bij Lucardi Juwelier vind je altijd een mooi sieraad of horloge voor elk budget. In Nijmegen vindt je onze uitnodigende, overzichtelijke winkel boordevol aanbiedingen en het meest modieuze aanbod. Bovendien kun je bij ons altijd rekenen op goed en vriendelijk personeel.Je vindt bij Lucardi Juwelier altijd de meest eigentijdse sieraden, horloges, byoux en modeaccessoires voor elk budget. Het is dan ook niet vreemd dat Lucardi Juwelier een organisatie is waar veel enthousiasme en betrokken medewerkers, met gevoel voor sieraden en horloges werkzaam zijn.

Met het aantreden van de 2e generatie Peeters is onze zaak langzamerhand veranderd van een traditionele juwelier naar een speciaalzaak in nieuw- oud- en antiek zilverwerk. Inmiddels is onze zaak een trefpunt voor verzamelaars en liefhebbers van zilver. Alle benodigde reparatie- en herstelwerkzaamheden worden in eigen atelier verricht, waarbij vakkundige ambachtelijkheid voorop staat.

Ons familiebedrijf, Juwelier Eugène van Baal  is al sinds de oprichting in 1887 in de binnenstad van Nijmegen te vinden. Wij staan voor U klaar met deskundig advies als U op zoek bent naar een mooi horloge of bijzonder sieraad.In de winkel vindt u de horlogemerken Breitling, Breitling for Bentley, Tag Heuer, Meistersinger, Omega, Oris, Frederique Constant, Longines, Hamilton, Tissot, Rado en Seven Friday.Naast een uitgebreide collectie sieraden van ons eigen label, vindt u de merken Bron, Lapponia, Trollbeads, R&C, Odenwald en Ponte Vechio.Ook voor trouwringen kunt u bij ons terecht. Wij hebben een grote collectie van het merk Christian Bauer.We hopen U in onze zaak te mogen begroeten.

Juwelier Royals is úw trouwringen centrum van Nijmegen en omgeving.